avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters210522

Activitate ContSters210522

buna ziua,
in anul 2010 am cumparat o casa neterminata situata pe un teren cu latimea de 15ml. Intr-o parte terenul nu este imprejmuit. dupa un timp vecinul care are teren in zona neimprejmuita mi-a spus: ,,stiti ca casa dvstra este situata pe terenul meu aprox 60cm" eu nestiind asta am masurat latimea terenului in zona casei si am constatat ca avea dreptate. L-am intrebat de ce nu a spus asta vechiului proprietar de la care am cumparat eu si mi-a spus ca s-au inteles ei. Atunci eu l-am intrebat cu ce sunt eu de vina daca ei s-au inteles. Totusi ca sa aplanez situatia i-am propus s-ai cumpar pe toata lungime o latime de 0,60m sau 1 m. dar nu este de acord si eu nu pot sa-mi fac gard pe latura respectiva. ce pot sa fac in aceasta situatie?? va multumesc anticipat
Răspuns la discuția mostenire, succesiune
va multumesc pentru raspuns
mentionez ca actul de vanzare intre frate si parinti a fost incheiat in anul 1995.
deci se mai poate face ceva??
buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca se mai poate face ceva in urmatoarea situatie:
Parintii mei au facut act de vanzare asupra unui imobil fratelui meu. Mentionez faptul ca acest act s-a facut fara plata efectiva. Dupa ce unul din parinti a decedat s-a facut succesiunea asupra unui teren care a mai ramas la masa sucesoriala. Cu toate ca fratele meu a beneficiat de imobilul de mai sus totusi nu a vrut sa renunte la dreptul lui asupra terenului.
Va multumesc
buna ziua
va rog sa-mi spuneti daca mai putem beneficia de despagubiri din partea asiguratorului avand in vedere faptul ca tatal meu a decedat in accident rutier in anul 1995 si noi nu am stiut de aceasta posibilitate la timpul repectiv.
va multumesc
buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca pot sa-mi mai recuperez taxa de poluare in valoare de 1136 ron pe care i-am platit pe data de 24.02. 2009 si 8215 ron pe care i-am platit pe data de 18.05.2009 avand in vedere faptul ca am facut cerere la finantele publice si pe data de 07.06.2001 am primit urmatorul raspuns: ,,POTRIVIT OUG NR 7/2009 DE MODIFICARE A OUG NR 50/2008 PENTRU INSTITUIREA TAXEI DE POLUARE CU MODIFIC. SI COMPLETARILE ULTERIOARE, TAXELE CALCULATE SI ACHITATE PT. AUTOVEHICULELE ACHIZITIONATE IN VEDEREA INMATRICULARII IN ROMANIA DUPA DATA DE 18.02.2009 NU FAC OBIECTUL PROCEDURILOR DE RESTITUIRE PREVAZUTE DE LEGISLATIA IN VIGOARE"
va multumesc