avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubiri RCA in caz de deces
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubiri RCA in caz de deces

buna ziua
va rog sa-mi spuneti daca mai putem beneficia de despagubiri din partea asiguratorului avand in vedere faptul ca tatal meu a decedat in accident rutier in anul 1995 si noi nu am stiut de aceasta posibilitate la timpul repectiv.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:01, 2 Noiembrie 2011
Este tardiv sa incercati acum o actiune impotriva fie a asiguratorului RCAal vinovatului fie asupra vinovatului de accident deoarece fapta s-a prescris

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune civila împotriva asiguratorului lalishuka lalishuka Am si eu o întrebare. Odată ce am emis o cerere de despagubire la asigurator, si după ce trec 3 luni de la emiterea acesteia, urmatorul pas e acţiunea ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca in caz de deces marag68 marag68 tatal meu a decedat in urma unui accident auto produs in luna martie a acestui an. Masina a fost condusa de unchiul meu si deoarece avea atat rca cat si casco ... (vezi toată discuția)
actiune civila împotriva asiguratorului rca accident rutier deces lalishuka lalishuka Am si eu o întrebare. Odată ce am emis o cerere de despagubire la asigurator, si după ce trec 3 luni de la emiterea acesteia, urmatorul pas e acţiunea ... (vezi toată discuția)