Soldul contului 106 reprezinta rezervele existente si neutilizate. Dar in momentul utilizarii pentru investitii a surselor existente in contul 106, cum se debiteaza acest cont atunci cand sunt folosite aceste valori pentru efectuarea investitiilor, respectiv achizitionarea unei cladiri?
Acesta ramane evidentiat doar scriptic, deoarece, din punct de vedere contabil, nu se inregistreaza diminuarea soldului pe masura realizarii cheltuielilor de investitii, astfel incat, la finele exercitiului financiar, soldul cumulat al anului precedent se preia in anul urmator, la care se adauga rulajul anului curent? Multumesc
cum se calc impoz pe profit in cazul in care avem venit total de 200000 din care ct 711 = - 5000 ,chelt totale de 150000 din care
ct 6588 12000
6581 - 700
6582- 1300
ct623 - 2400
va multumesc!
Care sunt atributiile unui administrator de patrimoniu la o scoala generala.
Va rog sa ma ajutati cu o fisa de post in acest sens.
Multumesc anticipat!
Buna ziua, am si o o problema referitoare la un SRL -Debutant cu declaratia 112, Am descarcat formularul de pe mfinante., si anagajatorul are deduceri la impozitele lui de pana la 4 angajati conf OG6/2001 . Exista un alt fomat de declaratii112 ?..ca daca bifez contributiile angajatorului ca fiind scutite...nu mi se valideaza declaratia.
Multumesc!
Sa inteleg ca motivul ptr care nu mi se da un raspuns oficial la cele 2 cereri ar fi acela de prescriere, chiar daca am depus 2 cereri in 2010 (am numar de inregistrare si confirmare de primire a celor 2 cereri)?
Am fost personal la unitatea respectiva si nu mi-au dat voie sa intru de la poarta pe motivul ca nu au om la actionariat, ca s-a schimbat conducerea... etc iar la telefon deja nu mai pot vorbi cu persoana care se ocupa de dividende(in momentul cand le spun cine sunt si de ce sun mi se spune ca nu e momentan ) si in acest fel sunt dusa cu vorba de 2 ani.
Ce mai pot face? As putea sa depun o cerere la politia economica? Nu stiu daca e de competenta lor.
As putea sa-i dau in judecata dar nu-mi spun ce bani are de ridicat si exista posibilitatea sa ma coste mai mult avocatul??!!!!!!!
Buna ziua!Va rog sa ma ajuta-ti in urmatoarea problema;
Tatal meu este pensionar din 1996 si in anul 2009 a vandut actiunile .
In momentul vanzarii i s-a spus ca are de ridicat dividende pe anii anteriori si sa mai dea un telefon ptr a le ridica: in 2010 am depus 2 cereri la unitatea respectiva prin care le-am solicitat dividendele neridicate , am dat nenumarate telefoane si de fiecare data mi se spune ca nu au bani; nu s-au deranjat nici macar cu un raspuns oficial la cele 2 cereri: nu stiu ce sa mai fac ptr a recupera acesti bani si de fapt nici nu stiu ce suma are de ridicat ptr ca nu mi-au spus dar nici nu au spus ca nu ar figura in evidenta cu bani de ridicat.
Multumesc pentru intelegere