avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Activitate ramona1977

Activitate ramona1977

Discuție ajutor........
cum pot obliga o persoana sa-mi restituie datoria ?
de un an merg cu executorul judecatorsc la el acasa si imi spune tot timpul ca o sa-mi dea banii dar acum nu ii are.
executorul mi-a spus ca atita timp cit zice ca o sa plateasca nu-i poate face nimic.Acceptasem chiar sa-mi plateasca in rata constienta de faptul ca 11000 euro nu sunt usor de gasit
trebuie sa va mai spun ca in timp ce se derula procesul civil el a instrainat toate lucrurile din casa ( chiar daca sunt fiecare la locul lui), asta in martie 2010, cind lipsea ultima infatisare in tribunal.
pt ce priveste apartamentul acesta este cumparat cu credit de la banca pe numele lui si al sotiei.
CHIAR NU SE POATE FACE NIMIC????
EU AM AJUNS SA AM NEVOIE DISPERATA DE ACESTI BANI
Răspuns la discuția ajutor public judiciar
eu si sotul meu cetatean italian avem pe rol o cauza civila. ni s-a cerut sa platim o taxe de cca 70 milione lei vechi. suma este cu adevarat mare pt posibilitatile noastre. traim in italia avind doar salariul sotului de 1200 euro din care platim chirie 650 euro, facturi si traim trei persoane avind si un copil de 2 ani. e posibil sa cerem ( sa cer) ajutorul. si daca da in ce conditii?...
multumesc
Răspuns la discuția taxa timbru judiciar
in cazul in care eu si sotul meu cetatean italian vrem sa cerem ajutorul pentru reducerea taxei judiciare, care sunt conditile?
precizez ca traim in italia din salariul sotului si avem un copil de 2 ani.
ne intra in casa 1200 euro luna din care platim chirie, facturi si traim 3 persoane.
ce trebuie sa fac pt a primi ajutorul judiciar tinand cont de faptul ca trebuie sa platesc o taxa de cca 70 miloane lei vechi.
va multumesc si astept cu nerabdare un raspuns
Răspuns la discuția URGENT taxa timbru judiciar
dar actele trebuie legalizate?
si nu are nici o importanta ca sotul meu este cetatean italian si locuim acolo? va multumesc
eu impreuna cu sotul meu cetatean italian avem pe rol o cauza si ni s-a pus in vedere sa platim taxa de timbru aproximativ 70 milione.
problema e ca acesti bani sunt cu adevarat prea multi pt noi.
avocatul mi-a spus ca putm cere micsorarea taxei.
traim in italia, lucreaza decit sotul si avem un copil de doi ani jumate.
practic traim cu 1100 euro trei persoane in conditiile in care platim chirie 650 euro.
in cazul in care s-ar putea face imi puteti spune ce acte trebuie sa atasez la dosar??
ajung doar traduse sau trebuie legalizate???
in anul 2009 trebuia sa cumpar un imobil nou pt care platisem primele doua rate urmind ca a treia sa fie platita la momentul incheierii contactului de vinzare cumparare.. in urma refuzului meu de a achizitiona acest apartament, pentru ca vinzatorul depasise termenul de predare al imobilului cu aproximativ 4 luni, m-am lovit de un refuz din partea vinzatorului aducind ca motiv faptul ca fusese deja facuta intabularea apartamentului pe numele meu. problema e ca eu am cumparat prin agentia imobiliara( care de altfel a incheiat precontractele si altor apartamente) si acum vinzatorul sustine ca el nu a primit banii de la agentie.
e inutil sa va spun ca am in curs o plingere la politie si o cauza civila cu vinzatorul si agentia. intrebara mea e:
UNDE POT VERIFICA DACA A FOST EFECTIV FACUTA INTABULAREA PE NUMELE MEU.
eu am vazut tot pe un forum ca in cazul intabularii de imobile noi se inregistreaza si precontractele promitentilor cumparatori.