avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... intabulare imobil nou
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

intabulare imobil nou

in anul 2009 trebuia sa cumpar un imobil nou pt care platisem primele doua rate urmind ca a treia sa fie platita la momentul incheierii contactului de vinzare cumparare.. in urma refuzului meu de a achizitiona acest apartament, pentru ca vinzatorul depasise termenul de predare al imobilului cu aproximativ 4 luni, m-am lovit de un refuz din partea vinzatorului aducind ca motiv faptul ca fusese deja facuta intabularea apartamentului pe numele meu. problema e ca eu am cumparat prin agentia imobiliara( care de altfel a incheiat precontractele si altor apartamente) si acum vinzatorul sustine ca el nu a primit banii de la agentie.
e inutil sa va spun ca am in curs o plingere la politie si o cauza civila cu vinzatorul si agentia. intrebara mea e:
UNDE POT VERIFICA DACA A FOST EFECTIV FACUTA INTABULAREA PE NUMELE MEU.
eu am vazut tot pe un forum ca in cazul intabularii de imobile noi se inregistreaza si precontractele promitentilor cumparatori.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 14:11, 8 Iunie 2011
Mergeti la Oficiul sau Biroul de cadastru si publicitate imobiliara din localitatea dumneavoastra si va interesati.
Gasiti adresa si pe internet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanzare-cumparare ! stelutaalistar stelutaalistar S-a incheiat in forma autentica un antecontract de vanzare-cumparare cu privire la un imobil – tere si casa de locuit. Promitentii cumparatori au achitat ... (vezi toată discuția)
Precontract nerespectat bularca daniel bularca daniel am facut un precontract de vanzare cumparare de mana pentru un teren am achitat o suma de bani si nu a fost respectat de catre vanzator. acest act poate fi ... (vezi toată discuția)
Intabulare drept de proprietate in baza hotararii judecatoresti - cum obtin dovada ca s-a platit impozitul pe venitul din transferul dreptului de proprietate? nsb nsb la actele necesare intabularii dreptului de proprietate in baza hotararii judecatoresti se cere si dovada achitarii impozitului pe venitul obtinut din ... (vezi toată discuția)