cum pot obliga o persoana sa-mi restituie datoria ?
de un an merg cu executorul judecatorsc la el acasa si imi spune tot timpul ca o sa-mi dea banii dar acum nu ii are.
executorul mi-a spus ca atita timp cit zice ca o sa plateasca nu-i poate face nimic.Acceptasem chiar sa-mi plateasca in rata constienta de faptul ca 11000 euro nu sunt usor de gasit
trebuie sa va mai spun ca in timp ce se derula procesul civil el a instrainat toate lucrurile din casa ( chiar daca sunt fiecare la locul lui), asta in martie 2010, cind lipsea ultima infatisare in tribunal.
pt ce priveste apartamentul acesta este cumparat cu credit de la banca pe numele lui si al sotiei.
CHIAR NU SE POATE FACE NIMIC????
EU AM AJUNS SA AM NEVOIE DISPERATA DE ACESTI BANI
Solicitati, executorului judecatoresc sa puna sechestru pe apartament si sa demareze procedura "Publicatiei de Vanzare la licitatie a apartamentului'", chiar daca este cumparat cu credit de la banca, se poate sa va inscrieti si dumneavoastra ca creditor personal al ipotecii pe care banca o are asupra apartamentului. Dar alte bunuri imobile nu are, conturi venituri salariale sau profituri din actiuni etc..
Ca raspuns la intrebarea.. "CHIAR NU SE POATE FACE NIMIC.." Bine inteles ca se poate face executarea silita, dar am impresia ca debitorul Dv. a facut vreo intelegere cu executorul Dv. Traiesc o astfel de experenta. Ia sa-l amenintati pe ca o sa faceti plangere impotriva lui daca nu-l executa silit (solicitati-i apartamentul la vanzare, sa vedeti cum se va conforma titlului executoriu ),Dar trebuie sa faceti cerere asa cum v-am aratat si totodata solicitati si actualizarea sumei cu rata inflatiei ...:((