Buna ziua domnilor si doamnelor. Am suspendat firma acum trei ani pentru ca nu mai avea activitate. Sunt la zi cu depunerea bilanturilor dar...doresc sa o mai suspend sau sa o inchid....Ce trebuie sa fac ? Va multumesc....
Buna ziua...
Sotia mea are o fata de 16 ani din prima casatorie. Dorim sa plecam din tara o data pe luna in Germania. Intrebarea este...Tatal fetei poate da o declaratie la notariat ca este de acord sa iasa din tara ? Cat timp are valabilitate aceasta declaratie? Trebuie sa merga lunar la notariat sa isi exprime acordul pentru iesirea din tara sau poate sa dea o declaratie care are valabilitate pana implineste 18 ani ?
Va multumesc anticipat....O zi buna...
Martorii nu sunt rude cu mine, iar pe p.v. nu este inscris nici un martor asistent....Pana sa fac la dreapta nu s-a dat verde pentru pietoni pentru ca masinile stationate pe Energeticenilor asteptau la culoarea rosie a semaforului.....Sincer sa fiu...exista o mazgalitura pe care nu pot sa o inteleg privitor la incadrarea faptei....daca era vorba de prescrierea unui tratament pe o reteta iar politistul era doctorul....muream cu siguranta ca n u stia farmacistul ce medicamente sa-mi dea.....In incheiere, va multumesc pentru sfaturile bune pe care mi le-ati oferit, si va doresc multa sanatate.....
Buna ziua!
Ieri am avut si eu un ghinion si doresc daca se poate sa ma ajutati...Veneam dinspre Bdul Energeticienilor si am intrat pe bulevardul Camil Ressu. Am intrat pe culoarea intermitenta a semaforului care imi dadea voie sa execut aceasta manevra chiar daca semaforul de mers inainte era pe culoarea rosie. Dupa ce am virat la dreapta si am trecut de trecerea de pietoni, acestia avand rosu la semafor, am fost oprit de politie, mi-a intocmit p.v., mi-a dat 4 puncte penalizare si plata a 268 RON, mi-a suspendat dreptul de a conduce auto timp de 30 de zile. Nu am avut nici un drept de replica....Era un echipaj cu un MCV care stateau la panda.Intrebarea mea este....cum pot contesta acest p.v. care a fost intocmit pot spune abuziv, iar masurile sunt nelegale din punctul meu de vedere. Pe p.v. este mentionat tot, dar in momentul cand m-a pus sa semnez, eu am spus sa scrie ca contest starea de drept si de fapt si am semnat. Amenda care mi-a dat-o nu avea posibilitatea achitarii la jumatate din minim ?....in p.v. nu specifica asta ? Am doi martori...pot sa-i chem sa depuna marturie ?....In p.v. arata ca fapta savarsita este prevazuta de art. 135/h din OUG 195 / 2002 rep si sanctionata de art......nu se mai intelege din cauza scrisului, tot din OUG 135 / 2002 rep. Invatati-ma ce sa fac va rog frumos......Va multumesc anticipat si va doresc sanatate.