avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ce se mai poate face in cazul unei firme care nu are ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ce se mai poate face in cazul unei firme care nu are activitate si a fost suspendate acum trei ani

Buna ziua domnilor si doamnelor. Am suspendat firma acum trei ani pentru ca nu mai avea activitate. Sunt la zi cu depunerea bilanturilor dar...doresc sa o mai suspend sau sa o inchid....Ce trebuie sa fac ? Va multumesc....
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 14:47, 28 Noiembrie 2011
Incepeti procedura pentru dizolvare-lichidare-radiere firma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma suspendata se redeschide automat? marfan marfan Buna ziua. Dupa ce expira cei 3 ani de suspendare a unui srl, ce se intampla? Firma se redeschide \\"de la sine\\"? Precizez ca in aceasta perioada ... (vezi toată discuția)
Cum se poate inchide o firma julijuli julijuli Buna ziua, Pentru a inchide o firma, daca nu am inteles gresit, pasii care trebuie facuti sunt disolvare, lichidare si radiere. Lichidarea, am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Insolventa, lichidare, radiere societate. mariusf09 mariusf09 Buna ziua, spuneti-mi va rog ce modalitati de a inchide o firma exista. am o societate care nu a mai avut activitate din 2010, nu s-au mai depus ... (vezi toată discuția)