ce inseamna RECONVENTIONALA intr-un proces de fond care vine dupa o ordonanta presidentiala pe care am cistigat cu respingere de actiune pentru reclamanta?
atunci toate blocurile care au distanta de 2-3 metri intre ele cum de au fost construite?dar vecina mea ca nu are distanta legala ci are 70 cm. cu geamuri si eu voi constri la 2.7 m?cine e vinovat?Mai ales ca ea nu are dosar cu amplasament ,schita cadastrala,iar casa e total diferita de proiectul initial.Cum trebuie sa procedez in aceasta situatie? multumesc!
BUNA ZIUA! AM CUMPARAT UN TEREN DE 402 MP PE CARE AM OBTINUT AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE. IN PARTEA DE NORD A TERENULUI MEU ESTE O CONSTRUCTIE CU 3 GEAMURI CARE DESCHIDERE,SI ESTE SITUATA LA CCA.70 CM.FATA DE LIMITA DE PROPRIETATE A MEA. CONSTRUCTIA MEA URMEAZA SA SE RIDICE LA 2,7M FATA DE LIMITA DE PROPRIETATE CU GEAMURI LA BAIE MATE.PROPRIETARA CONSTRUCTIEI VECINE NU ARE ACTELE IN REGULA,DAR CU TOATE ACESTEA EA IMI FACE RECLAMATII PESTE TOT SA-MI SISTEZE LUCRARILE DE CONSTRUCTIE.DIRECTIA DE SANATATE VOR SA-MI ANULEZE AVIZUL LOR PANA LA EFECTUAREA UNUI STUDIU DE INSORIRE -UMBRIRE.INTREBARILE MELE SUNT URMATOARELE? IN URMA ANALIZEI DIRECTIEI SANATATE POATE PRIMARIA SA-MI SISTEZE ACEASTA LUCRARE? STUDIU DE INSORIRE-UMBRIRE CINE ESTE OBLIGAT SA IL FACA?ORDINUL MINISTRULUI(LEGEA 503) REFERITOR LA STUDIU DE INSORIRE -UMBRIRE ESTE MAI SUS DECAT LEGEA (ART.612 COD CIVIL).CE MASURI SI CE TREBUIE SA FAC? VA MULTUMESC ! DACA SE POATE UN RASPUNS CIT MAI URGENT!