avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reconvetionala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reconvetionala

ce inseamna RECONVENTIONALA intr-un proces de fond care vine dupa o ordonanta presidentiala pe care am cistigat cu respingere de actiune pentru reclamanta?
Daca paratul are pretentii fata de reclamant si daca aceste pretentii au legatura cu obiectul cauzei, poate formula cerere reconventionala.
Ultima modificare: Duminică, 24 Iulie 2011
ContSters103772, utilizator
Reconventionala este de fapt o cerere de chemare in judecata prin care paratul pretinde anumite prestatii, pretentii etc.. de la reclamant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare/ respinge actiunea reclamantei rubeluta sorin rubeluta sorin Buna seara,am si eu o intrebare:Ce inseamna respinge actiunea reclamantei? ok acum sa dau niste explicatii,sint intr-un proces de mai bine ... (vezi toată discuția)
Cerere reconvenþionalã sau întâmpinare? ghiocelioana ghiocelioana Bună ziua! Doi soţi, căsătoriţi în anul 2000, cănd soţul avea casă construită, iar soţia era divorţată de primul soţ şi avea în ... (vezi toată discuția)
Cererea reconventionala adriana.chiritescu adriana.chiritescu Buna seara, Sunt chemata in instanta de angajator pentru daune-interese.Fiind sarbatorile nu am posibilitatea sa discut cu un avocat in amanunt dosarul si ... (vezi toată discuția)