Buna seara,am si eu o intrebare:Ce inseamna respinge actiunea reclamantei? ok acum sa dau niste explicatii,sint intr-un proces de mai bine de un an de zile cu concubina tatalui meu,defapt ea este reclamanta si eu piritul cred:),proces de partaj si iesire din indiviziune,am dat mai multe explicatii pe timpul procesului aici pe site,acum s/a dat ca slutionare respingerea actiunii reclamantei,cu alte cuvinte eu ce sa inteleg am cistigat procesul?
In aceasta situatie s-a constatat pe cale judecatoreasca ca reclamanta nu are dreptate in actiunea formulata impotriva dvs.
Puteti spune si ca"ati castigat procesul"
Trebuie mai multe relatii despre proces pentru lamuriri suplimentare.
nu am avut nici o pretentie,dar asa ca fapt divers de un an de zile de cand e procesul deschis eu nu am beneficiat deloc de dreptul meu de mostenitor pt ca ea sta si in ziua de azi in casa.precizez ca nu ma aflu in tara,iar ea nu are nici un act decat un titlu pe care si-l aroga de "concumbina a tatalui meu"
Reconvetionala
ALRR
ce inseamna RECONVENTIONALA intr-un proces de fond care vine dupa o ordonanta presidentiala pe care am cistigat cu respingere de actiune pentru reclamanta? (vezi toată discuția)