avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... solutionare/ respinge actiunea reclamantei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

solutionare/ respinge actiunea reclamantei

Buna seara,am si eu o intrebare:Ce inseamna respinge actiunea reclamantei? ok acum sa dau niste explicatii,sint intr-un proces de mai bine de un an de zile cu concubina tatalui meu,defapt ea este reclamanta si eu piritul cred:),proces de partaj si iesire din indiviziune,am dat mai multe explicatii pe timpul procesului aici pe site,acum s/a dat ca slutionare respingerea actiunii reclamantei,cu alte cuvinte eu ce sa inteleg am cistigat procesul?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:41, 3 Decembrie 2010
inseamna ca reclamanta a pierdut procesul. dvs daca nu ati facut cerere reconventionala nu aveti ce sa pierdeti.
In aceasta situatie s-a constatat pe cale judecatoreasca ca reclamanta nu are dreptate in actiunea formulata impotriva dvs.
Puteti spune si ca"ati castigat procesul"
Trebuie mai multe relatii despre proces pentru lamuriri suplimentare.
ok ms mult ca mi-ati raspuns atit de repede,ce inseamna cerere reconventionala?
daca ati avut si dvs pretentii raportate la cererea de chemarea in judecata a reclamantei.
nu am avut nici o pretentie,dar asa ca fapt divers de un an de zile de cand e procesul deschis eu nu am beneficiat deloc de dreptul meu de mostenitor pt ca ea sta si in ziua de azi in casa.precizez ca nu ma aflu in tara,iar ea nu are nici un act decat un titlu pe care si-l aroga de "concumbina a tatalui meu"

Alte discuții în legătură

Reconvetionala ALRR ALRR ce inseamna RECONVENTIONALA intr-un proces de fond care vine dupa o ordonanta presidentiala pe care am cistigat cu respingere de actiune pentru reclamanta? (vezi toată discuția)
Deosebire intampinare - reconventionala mscutelnicu mscutelnicu Buna ziua! Dincolo de explicatiile oferite de Cod.proc.civ. sau gasite in lucrarile de specialitate in materia cererii reconventionale si a intampinarii, imi ... (vezi toată discuția)
Respingere exceptie tardivitate maria1413 maria1413 Poate cineva sa ma ajute si sa-mi explice mai pe inteles ce inseamna solutia data mai jos? \"Respinge excepţia tardivităţii cererii reconvenţionale. ... (vezi toată discuția)