avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CE DREPTURI ARE BUNICA MEA?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CE DREPTURI ARE BUNICA MEA?

AU FOST PATRU FRATI PE UN TITLU DE PROPRIETATE.UNUL SI-A VANDUT PARTEA ,UNUL A MURIT ,CEL DE AL 3LEA A MURIT DE CURAND SI ARE CA SUCCESOR DOAR UN NEPOT SI A MAI RAMAS DOAR UNUL IN VIATA.INTREBAREA MEA E URMATOAREA :LA SUCCESIUNEA ULTIMULUI DECEDAT AVAND IN VEDERE CA ARE DOAR NEPOT V-A TREBUI SA PARTICIPE SI SORA SUPRAVIETUITOARE SI CE DREPTURI ARE ACEASTA?
Cel mai recent răspuns: raluca77 , utilizator 14:34, 24 Iunie 2011
DACA DECEDATUL AL 3 LEA A AVUT ACTE IN REGULA ATUNCI NEPOTUL ESTE MOSTENITOR DE DREPT!
Va rog sa nu mai scrieti intregul mesaj cu majuscule.

Ce fel de nepot?
Exista nepot de fiu/fiica si nepot de frate/sora.

Nepot de la sora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune /informatii bluesky1 bluesky1 este vorba despre o situatie mai complicata: fratele mamei a murit acum cativa ani, in urma lui a ramas sotia lui ( nu s -a facut succesiune dupa el), anul ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa sora ? gigelas gigelas Au fost 3 frati.Fiecare cu casa lor. Unul a murit,iar averea a ramas mostenitorilor acestuia (a avut copii). Recent,a murit si sora,dar aceasta nu are ... (vezi toată discuția)
Desbatere mostenire Stuparul Stuparul Am aflat acum de curand ca s`a facut dezbaterea mostenirii la casa parinteasca dupa decesul parintilor.Noi in familie am fost 3 frati. Unul a decedat ... (vezi toată discuția)