avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate miha_ella71

Activitate miha_ella71

Răspuns la discuția Dosar marire pensie alimentara
Exista un model de intampinare?Poate fi intocmita de persoana repectiva sau de avocat?
Ce trebuie depus in cazul primirii intampinarii cu marire pensie alimentara?Persoana in cauza are contrct de munca cu salar brut 270 lei.
Multumesc.
Răspuns la discuția Concediu medical pierdut
Va multumesc.Sper sa ma ajute medicul.
O seara buna.
Răspuns la discuția Concediu medical pierdut
Si poate si folosit duplicatul la dosarul de recuperare ?Multumesc.
Buna ziua.Am o mare problema.Nu gasesc un cocediu medical sarcina si lehuzie pe luna iulie la o persoana care trebuie sa pleca in concediul crestere copil,ce pot face sa obtin un duplicat.Multumesc.
Buna ziua.Pentru un PFA in domeniu frizerie la intregistrarea la Administratia Financiara ce documente trebuie sa depuna:
Declaratia 070,Declaratia 220 , copie CUI , acte infiintare si copie Ci sunt suficiente?
Iar in Decl 220 categoria de venituri e profesii libere?iar determinarea venitului net?
Răspuns la discuția Inmatriculare auto, fara taxa...
Deci se poate recupera si dupa ce se plateste a doua oara?Multumesc
Am achizitionat un autoturism inmatriculat in Romania cu taxa auto recuperata,pentru a putea inmatricula pe numele meu trebuie sa achit din nou.Intrebarea mea este daca pot recupera la randul meu taxa?
In decontul din trimestrul 3 am omis incasarea unei facturi prin banca,pot sa trec la randul 16 din decontul trimestrului 4 suma acelei facturi?
Multumesc.
Buna seara!Am transmis in cursul zilei de azi o incetare activitate cu data de 31.10.2014 si nu imi apare in raport preluari,la ora 20 am incarcat din nou fisierul,dar tot fara rezultat.O fi din cauza datei?nu am primit nici eroare.Multumesc.