avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA domeniu frizerie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA domeniu frizerie

Buna ziua.Pentru un PFA in domeniu frizerie la intregistrarea la Administratia Financiara ce documente trebuie sa depuna:
Declaratia 070,Declaratia 220 , copie CUI , acte infiintare si copie Ci sunt suficiente?
Iar in Decl 220 categoria de venituri e profesii libere?iar determinarea venitului net?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:28, 1 Aprilie 2015
Bifati la categoria de venit: comerciale si la determinarea venitului net: sistemul real.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - formular 220 + 070 wasssu wasssu 1. Legat de formularul 220, ce trec la punctul II. 9 Document de autorizare? Cand am infiintat pfa-ul am primit certificatul de inregistrare, certificat ... (vezi toată discuția)
Declaratii anaf pentru pfa Silvasanu Silvasanu Buna ziua, Sunt PFA din 17.04.2012 iar acum la inceput de an ce declaratii trebuie sa depun la Finante? Declaratiile 200, 220, 070? Categoria de venit este ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod caen pentru pfa antispam antispam Buna ziua. Avand in vedere ca perioada aceasta va fi una destul de zbuciumata pentru \"detinatorii\" de PFA-uri din domeniul IT-ului, am urmatoarea ... (vezi toată discuția)