avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Concediu medical pierdut
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Concediu medical pierdut

Buna ziua.Am o mare problema.Nu gasesc un cocediu medical sarcina si lehuzie pe luna iulie la o persoana care trebuie sa pleca in concediul crestere copil,ce pot face sa obtin un duplicat.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: miha_ella71 , utilizator 21:02, 24 August 2015
Bună ziua,

Salariatul pe numele căruia a fost emis concediul medical, se poate adresa doctorului pentru emiterea unui duplicat.

O seară bună!
Si poate si folosit duplicatul la dosarul de recuperare ?Multumesc.
Da, poate fi folosit fără nici o problemă!
Va multumesc.Sper sa ma ajute medicul.
O seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcina si lehuzie ssf ssf Pe parcursul concediului pentru sarcina si lehuzie (126 zile) pot participa la un examen pt promovare profesionala? Zilele de concediu fara plata cf Legii ... (vezi toată discuția)
Emitere facturi in calitate pfa in concediu pre si post natal Mary MOGOL Mary MOGOL Buna seara! As dori sa stiu daca in perioada concediului pre si post natal se pot emite facturi in calitate de PFA? Cand trebuie suspendata ... (vezi toată discuția)
Din medical in stimulent anitagrigore anitagrigore Buna ziua! va rog frumos, daca puteti, sa ma ajutati si pe mine! am nascut pe 13 iulie, iar acum ma aflu in concediu medical(cele 126 de zile pentru sarcina si ... (vezi toată discuția)