avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sarcina si lehuzie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sarcina si lehuzie

Pe parcursul concediului pentru sarcina si lehuzie (126 zile) pot participa la un examen pt promovare profesionala?
Zilele de concediu fara plata cf Legii 329/2009 afecteaza calculul pentru stabilirea platii concediului pt sarcina si lehuzie si al indemnizatiei pt cresterea copilului pana la implinirea varstei de 2 ani?
Cel mai recent răspuns: Ramona Bosinceanu , Consultant resurse umane 19:18, 29 Noiembrie 2009
Buna seara,
depinde ce legatura are acest examen cu locul dumneavoastra de munca. Trebuie doar sa stiti ca, pe perioada concediului medical, contractul dumneavoastra de munca este suspendat si nu se va face nicio modificare la dosarul dumneavoatra.
Baza de calcul pentru indemnizatia de CIC, este media veniturilor nete de pe ultimele 12 luni. Asadar, zilele de concediu fara plata influenteaza acestea, fiind efectiv zile fara venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta concediu prenatal/lauzie si cic Ioana Ivan Ioana Ivan Buna ziua, Daca pana la nastere nu imi iau concediu prenatal, ci doar concediul de odihna la care am dreptul pe anul in curs (o luna inainte de nastere) , ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate din somaj?! monalisaalina monalisaalina Buna ziua,va rog sa imi spuneti care sunt conditiile pt a beneficia de concediu de maternitate din somaj?care trebuie sa fie perioada de sarcina pt a putea ... (vezi toată discuția)
Cic maria_corina29 maria_corina29 buna ziua, am un angajat care are sotia gravida. ea nu poate intra in CIC pt ca nu este asigurata si vrea sa intre el. [b]va intra in CIC dupa ce expira cele ... (vezi toată discuția)