avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto, fara taxa...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto, fara taxa...

Stiu sigur ca problema asta a fost discutata si rasdiscutata aici pe forum si nu numai dar nu gasesc un raspuns clar la problema mea, asa ca ma risc si intreb si eu ....
Am cumparat o masina inscrisa prin proces, proprietarul din carte si-a recuperat taxa. Intrebarea mea este, pot sa o trec pe numele meu daca masina a trecut odata prin proces si s-a recuperat taxa ? Iar daca nu, trebuie sa platesc si eu taxa, inca o data si apoi sa mi-o recuperez ? Se poate sa inscriu masina prin proces, fara sa platesc taxa ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: miha_ella71 , utilizator 22:59, 19 Martie 2015
Trebuie sa o platiti si apoi sa o recuperati. Altfel nu se poate.
Deci se poate recupera si dupa ce se plateste a doua oara?Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare auto de la o pf care nu e proprietar in acte-ajutor!!! claudia_edi27 claudia_edi27 Buna ziua, Am achizitionat recent o masina facand act de v-c cu persoana respectiva dar aceasta nu e proprietar in acte..... Situatia e asa: -masina a fost ... (vezi toată discuția)
Transcriere auto MariusDaniel92 MariusDaniel92 Buna ziua!Am o nelamurire,nu ma pricep nici la masini la detalii tahnice si nici la acte!O persoana avea o datorie la mine o suma de bani si nu a putut sa mi-o ... (vezi toată discuția)
Solutii recuperare taxa auto anemon anemon Buna ziua,va rog ,daca doriti ,sa ma lamuriti si pe mine,am cumparat o masina anul acesta(februarie) din tara, inscrisa,cu nr de Tm,am ... (vezi toată discuția)