avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Activitate Florin Florin

Activitate Florin Florin

luiza2008 a scris:

Av-Florin a scris:

inaintati actiunea de divort inainte pt ca nu fi acuzata de parasirea domiciliului conjugal.

Parasirea domiciliului conjugal nu este o infractiune.
Dar cel mai bine ar fi sa depuneti mai intai actiunea de divort. Puteti solicita instantei de judecata prin ordonanta presedintiala,incredintarea copilului,pana la finalizarea procesului.
Art. 613 C.proc.civ.:
Instanta poate lua, pe tot timpul procesului, prin ordonanta presedintiala, masuri vremelnice cu privire la incredintarea copiilor minori, la obligatia de intretinere, la alocatia pentru copii si la folosirea locuintei.

Luiza draga, am afirmat cumva ca este infractiune?
inaintati actiunea de divort inainte pt ca nu fi acuzata de parasirea domiciliului conjugal.
Răspuns la discuția pensie alimentara
fie achitati pensia si veti instanta va fi obligata sa stabileasca o pedeapsa cu suspendare caz in care va trebui sa platiti in continuare pt a nu se ajunge la o situatie asemanatoare fie va angajati un avocat bun care sa dovedeasca ca neplata nu se datoreaza relei credinte.
Răspuns la discuția reabilitare cazier judiciar
Intradevar exista o asemenea practica dar la militie nu la inm unde iti erau verificate rudele pana la gradul 4.La inm nu exista asa ceva...este verificata buna reputatie a candidatului nu a rudelor.
Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
Se poate urmari undeva pe net sedinta de azi?
Răspuns la discuția Probleme forum
Mi'am sters contul respectiv, mi'am facut acest cont si mi'am schimbat si adresa de e-maill si nu am primit nici de data aceasta nimic pe e-maill. Nici la inbox nici la spam....nimic.Adresa de e-maill este corecta.Nu stiu ce as mai putea face.Daca ati putea sa verificati sa nu fie vreo problema cu serverele dvs.Multumesc