avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Probleme forum
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Probleme forum

Salut.Nu imi pot activa contul, nu am primit nimic pe adresa de e-maill. Mentionez ca adresa de e-maill este corecta.Nici sa imi sterg contul inactiv nu pot ca sa imi creez alt cont tot pe aceasta adresa de e-maill.Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Florin Florin , Avocat 16:43, 11 Iunie 2011
Observ ca v-ati sters contul deja. Asa incat presupun ca discutia e tardiva. Dar, ca idee, singurele motive pentru care emailul de activare nu ajunge la destinatar ar fi urmatoarele:
- se duce in folderul spam / bulk
- adresa de email nu este corecta
- exista o problema tehnica la serverele noastre de email (in acest moment nu am fost informat sa existe o astfel de problema)

Promit insa sa cercetez si sa revin cu detalii daca problema e de la noi.

O seara placuta.
Mi'am sters contul respectiv, mi'am facut acest cont si mi'am schimbat si adresa de e-maill si nu am primit nici de data aceasta nimic pe e-maill. Nici la inbox nici la spam....nimic.Adresa de e-maill este corecta.Nu stiu ce as mai putea face.Daca ati putea sa verificati sa nu fie vreo problema cu serverele dvs.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activarea cont avocatnet.ro ContSters208490 ContSters208490 M'am inregistrat acum 2 zile pe acest forum si inca nu imi pot activa contul deoarece nu am primit niciun e-maill pt a putea confirma.Ce se intampla? (vezi toată discuția)
Activare cont ContSters20225 ContSters20225 Pana in data de 14.10.2009 contul era activ, acum nu mai este !! Nu mai am mail-ul trimis de dvs. in 2006 sau 2007, l-am sters din casuta ! Cum fac sa ... (vezi toată discuția)
Cont inactiv MmariaM MmariaM Buna ziua. Mi-am facut cont pe saitul dvs, Avocatnet, si mi se spune ca este inactiv contul, sa intru pe adresa de mail si sa-l activez. Am intrat pe adresa de ... (vezi toată discuția)