avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Activarea cont avocatnet.ro
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Activarea cont avocatnet.ro

M'am inregistrat acum 2 zile pe acest forum si inca nu imi pot activa contul deoarece nu am primit niciun e-maill pt a putea confirma.Ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: ContSters208490 , utilizator 22:46, 26 Mai 2011
Buna seara,

Iata cateva probleme care ar fi putut aparea in cazul dvs:
- ati scris corect adresa de email la inregistrare?
- ati verificat folderul spam / bulk?

Numai bine.
Am verificat daca am scris adresa de email corect chiar de mai multe ori ca sa fiu sigur si tot asa nu am primit nimic nici la spam/bulk.Alta cauza posibila?ms

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme forum ContSters208490 ContSters208490 Salut.Nu imi pot activa contul, nu am primit nimic pe adresa de e-maill. Mentionez ca adresa de e-maill este corecta.Nici sa imi sterg contul inactiv nu pot ... (vezi toată discuția)
Logare utilizator ionionela03 ionionela03 m-am inregistrat la dumneavoastra dar nu am primit inca mail imi spune mereu ca contul meu ese inactiv va ro putin ajutor ,multumesc mult. (vezi toată discuția)
Cont inactiv MmariaM MmariaM Buna ziua. Mi-am facut cont pe saitul dvs, Avocatnet, si mi se spune ca este inactiv contul, sa intru pe adresa de mail si sa-l activez. Am intrat pe adresa de ... (vezi toată discuția)