As dori un raspuns cat mai urgent, pentru acesta intrebare.
In cererea de deschidere a procedurii insolventei este un punct in care se mentioneaza ca trebuie facuta o lista cu bunurile debitorului.
Este vorba de bunuri personale sau ce este pe firma, pentru ca noi nu avem nici un bun pe firma.
In aceasta situatie se mai poate depunde cererea de insolventa?
Buna ziua.
Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un model de cerere de insolventa, pentru ca mi s-a spus de la Tribunal ca trebuie facuta de noi nu este tip.
Nu am reusit sa mai platesc TVA la stat si tot imi trimit de primarie somatii.
Mentionez ca nu am dobandit nici un bun pe firma , am depus declaratiile la termen, am platit impozitele forfetare catre stat , dar nu mai am posibilitate sa platesc mai departe.
Multumesc.
Buna ziua.
Am si eu o nelamurire: am primit azi carnetul de somaj si dispozitia si pentru o perioada de 6ani si o luna din care 2 concediu ingrijire copil , s-a calculat o indemnizatie de 413lei pentru o perioada de 6 luni.
Este corect?Ce am de facut mai departe?
Mentionez ca ultimul salariu pe cartea de munca a fost 2000lei.
Multumesc.
Multumesc pentru raspuns.
Ma interesa ca procent cat are retineri, daca are pentru aceste tipuri de concedii, pentru ca angajatorul mi-a transmis ca imi vireaza banii in momentul in care ii primeste de la stat .
Este legal ca dupa 2ani sa nu-mi primesc banii pe concediu pe acest motiv si sa angajeze pe acelasi post pe altcineva la 3 zile dupa decizia mea de concediere?
Unde pot face o reclamatie legal?
Buna ziua.
Cat plateste angajatorul la stat, la un salariu brut de 2000 lei , pentru concediu prenatal si postnatal?
Mentionez ca am avut de la 01mai pana la 11iunie prenatal iar pana la 15iulie postnatal in 2009.
Va multumesc.