avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale insolventa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

insolventa

Buna ziua.
Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un model de cerere de insolventa, pentru ca mi s-a spus de la Tribunal ca trebuie facuta de noi nu este tip.
Nu am reusit sa mai platesc TVA la stat si tot imi trimit de primarie somatii.
Mentionez ca nu am dobandit nici un bun pe firma , am depus declaratiile la termen, am platit impozitele forfetare catre stat , dar nu mai am posibilitate sa platesc mai departe.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: roxanaionita , utilizator 22:04, 14 Iulie 2011
Vedeti un model, mai jos:
[ link extern ]
Respectati prev. art.27,28 din Legea 85/2006 privind procedura insolventei.
Multumesc pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidarea firma alin_bv alin_bv Buna seara Spuneti-mi va rog in cazul dizolvarii voluntare a unei societati comerciale ( doar dizolvare, fara lichidare ) se plateste pe perioada dizolvarii ... (vezi toată discuția)
Deschisa procedura insolventei. in baza art. 36 din legea nr. 85/2006 se suspendã judecarea exuser exuser As avea si eu nevoie de ajutor in legatura cu urmatoarea speta: la data de 15.09.2011 SC X SA deschide la judecatorie o actiune avand ca obiect somatie de ... (vezi toată discuția)
Model cerere deschiderea procedurii insolventei de catre creditor ContSters40598 ContSters40598 Va rog, daca ma poate ajuta cineva cu un model orientativ pt. o cerere de deschidere a procedurii insolventei formulata de catre creditor. Ma intereseaza mai ... (vezi toată discuția)