avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Activitate bogdanydany

Activitate bogdanydany

Discuție informatii
Va rog sa ma ajutati in legatura cu procedura de contestare a unui Proces verbal intocmit de Politia Rutiera
Răspuns la discuția demisie
Imi puteti spune va rog care sunt consecintele in cazul in care nu respect perioada de preaviz?
Discuție demisie
Buna ziua, ma confrunt si eu cu o problema in ceea ce priveste plecarea de la locul de munca prin demisie. Acum ma aflu in concediu si dupa sustinerea unui interviu am fost acceptat la un alt loc de munca si ca urmare m-am dus sa imi depun demisia la actualul job dar am fost primit cu refuz pentru ca ma aflu in concediu si ca atare mi s-a spus sa-mi depun demisia cand ma intorc. Intrebarea mea este daca e corect acest lucru si care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a finaliza relatia mea cu actualul job in conditii normale.
Discuție Programul Rabla
As dori sa imi spuneti ce trebuie sa fac in urmatoarea situatie:detin un oltcit si sta in parcare de ceva vreme, eu doresc sa il dau la programul rabla insa intampin mici probleme si anume certificatul de inmatriculare se afla la politia rutiera fiind retinut in urma unei verificari acum 3 ani iar cartea de indentitate a autovehiculului nu e de gasit desi ar fi trebuit sa fie printre actele masinii.Ce trebuie sa fac sa obtin din nou actele mai sus mentionate si daca e posibil acest lucru?
Răspuns la discuția Despagubire RCA
Nu a fost o paguba totala.Multumesc pentru raspunsul dumneavoastra!
Buna seara lucrez la un SC de 3 luni si 1 saptamana si peste putin timp sotia mea va da nastere unui baietel.Problema pe care o intampin este accea ca sefa unde lucrez intreband-o despre concediu (stiu ce este prevazut in CIM ca la nasterea unui copil se da 5 zile lucratoare libere)mi-a raspuns ca nu o sa poata sa-mi dea acel concediu pentru motivul ca pe postul meu nu mai este nimeni,eu fiind singur si ne avand cine sa ma inlocuiasca nu imi aproba.Ce trebuie sa fac in acest caz?Multumesc!
Răspuns la discuția Despagubire RCA
Desigur ca RCA-ul era valabil nu a fost o problema in acest sens doar ca persoana careia i-am lovit masina fiind angajat al MAI a dorit sa ma avertizeze ca daca cei de unde aveam polita RCA nu-i repara masina el ma va da in judecata si nestiind legea mi-am facut griji.Va multumesc pentru raspuns,o seara buna!
Discuție Despagubire RCA
Buna seara,vreau sa va spun ca in urma cu o saptamana in timp ce eram la volan in timpul serviciului am tamponat o masina oprita la semafor si persoana acelei masini mi-a spus ca daca asiguratorii RCA-ului meu nu-i despagubesc toate pagubele rezultate in urma accidentului acesta ma va da in judecata.Intrebarea mea este ce se poate intampa,este posibil acest lucru si ce trebuie sa fac eu avand in vedere ca eram in timpul serviciului.Va multumesc!