avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Activitate sombocinio

Activitate sombocinio

Doresc sa vând o mansarda și cumpărătorul îmi va achita prin banca iar eu am scos certificatul energetic și releveul și s-a constatat ca am o suprafața de 48mp iar in contractul de vânzare cumpărare și cartea funciară de 40mp iar proprietarul nu mai dorește sa cumpere ca ii este frica ?
Am scos de la OCPI schița veche și nu coincide deloc cu cea a apartamentului .
Ce se poate face in situația asta?
Aseara am parcat in locul pentru handicapati, am lipsit circa 25de minute si cand m-am intors la masina am gasit lipit pe parbriz un afis cu amenda intre 500-1000lei, conform art.28 din H.C.L., mentionez ca sunt elev nu am de mult timp permisu si nu am de unde sa fac rost de bani,oare daca fac o contestatie sa scap macar cu un avertisment am ceva sanse?
Răspuns la discuția Citatie
in calitate de - pentru audiere asa scrie..:)
Răspuns la discuția Citatie
Din pacate nu scrie in calitate de ce sunt chemat scrie ca pentru audieri ..Va spun ca sunt minor si nu am condus atvu pe drumuri publice ..Eram in padure..Multumesc
Discuție Citatie
Am primit o citatie in care trebuie sa ma prezint la Parchetul de pe langa Curtea de apel Suceava in calitate de - pentru audiere ..Cred ca ma cheama in legatura cu un accident de atv in care am condus si m-am autoaccidentat...Aceasta treaba sa intamplat cu un an in urma.. si am primit acum 3luni o alta citatie cum ca nu mai sunt urmarit de catre politie ..Pot trimite niste rude cu o dovada cum ca am fost audiat de alte organe de politie..Nu bat 800de km pentru o audiere..Va rog sa ma ajutati