avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Diferența suprafața releveu și cartea funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Diferența suprafața releveu și cartea funciara

Doresc sa vând o mansarda și cumpărătorul îmi va achita prin banca iar eu am scos certificatul energetic și releveul și s-a constatat ca am o suprafața de 48mp iar in contractul de vânzare cumpărare și cartea funciară de 40mp iar proprietarul nu mai dorește sa cumpere ca ii este frica ?
Am scos de la OCPI schița veche și nu coincide deloc cu cea a apartamentului .
Ce se poate face in situația asta?
Cautati alt cumparator! Caruia nu-i este frica pentru o diferenta de 8 mp!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprafața apartamentului este mai mică decât în actul de proprietate anthynidiany anthynidiany Vrem să vindem un apartament și am făcut documentația cadastrală. În urma măsurătorilor a reieșit o diferență de 1,40 mp. Apartamentul are utili 72 ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara - rubrici necompletate Cmihai7 Cmihai7 Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament - am cerut nr carte funciara si nr cadasatral (am vazut ca este acelasi). Am intrat pe site-ul ANCPI pentru un ... (vezi toată discuția)
Apartament cu suprafata mai mica in acte Corny_coco Corny_coco Buna ziua. Am primit prin act de donatie de la parinti un apartament de 51 m2 dar care in act apare cu suprafata de 30.3 m2. Aceasta suprafata este trecuta in ... (vezi toată discuția)