avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda oprire stationare interzisa contestatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda oprire stationare interzisa contestatie

Aseara am parcat in locul pentru handicapati, am lipsit circa 25de minute si cand m-am intors la masina am gasit lipit pe parbriz un afis cu amenda intre 500-1000lei, conform art.28 din H.C.L., mentionez ca sunt elev nu am de mult timp permisu si nu am de unde sa fac rost de bani,oare daca fac o contestatie sa scap macar cu un avertisment am ceva sanse?
Cel mai recent răspuns: ContSters315672 , utilizator 12:56, 9 Martie 2014
Amenzile sunt aplicate pentru incalcarea dispozitiilor legale si nu in functie de starea materiala a contravenientului, dar nimeni nu va poate impiedica sa contestati amenda primita. Ce va iesi, veti vedea la final.
este strict interzis sa parchezi in astfel de locuri . daca o faci , o faci pe propria raspundere.
poti sa faci contestatie dar , tot o sa platesti amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru parcare ap77 ap77 Azi dimineata am gasit lipit pe parbrizul masinii un afis de amenda de la politia comunitara (intre 600 si 2000 lei) pentru ca am parcat masina fara a respecta ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie lipit cu banda adeziva pe poarta imobilului c_mircea c_mircea Buna ziua, La un moment dat am gasit o amenda de la primarie, pusa pe parbrizul masinii. Am facut contestatie si am depus-o a doua zi la primarie. Peste 2 ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare poliția locala Tatarud Tatarud Astăzi am parcat in constanta la sala sporturilor am plecat pe fuga de la mașina si nu am apucat sa trimit sms. Dupa 10 min eu mi am adus aminte ca nu am ... (vezi toată discuția)