avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Citatie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Citatie

Am primit o citatie in care trebuie sa ma prezint la Parchetul de pe langa Curtea de apel Suceava in calitate de - pentru audiere ..Cred ca ma cheama in legatura cu un accident de atv in care am condus si m-am autoaccidentat...Aceasta treaba sa intamplat cu un an in urma.. si am primit acum 3luni o alta citatie cum ca nu mai sunt urmarit de catre politie ..Pot trimite niste rude cu o dovada cum ca am fost audiat de alte organe de politie..Nu bat 800de km pentru o audiere..Va rog sa ma ajutati
~ Conținut șters la cerere ~
Din pacate nu scrie in calitate de ce sunt chemat scrie ca pentru audieri ..Va spun ca sunt minor si nu am condus atvu pe drumuri publice ..Eram in padure..Multumesc
Cititi cu atentie citatia pt ca este imposibil sa nu scrie in ce calitate sunteti chemat.
in calitate de - pentru audiere asa scrie..:)
E bine sa dati un telefon inainte si sa vorbiti cu politistul de caz, pentru a afla despre ce este vorba. E posibil sa aveti dosar petnru conducere fara permis, cu atat mai mult e necesar sa va lamuriti, chiar daca sunt 800 km.#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declinare competenta adriana79 adriana79 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Locuiesc in Suceava si o cunostinta, din Resita, cu care am avut o relatia contractuala, a depus la Resita o ... (vezi toată discuția)
Audiat buna ziua am primit acasa o citatie de la politie in calitate de audiat .nu stiu despre ce e vb are cineva idee ce inseamna pe citatie scrie ca sant chemat ... (vezi toată discuția)
Dosar penal inselaciune mikke12i mikke12i Buna ziua , am vandut si vand produse pe okazii,ro fara a avea probleme pana in acest moment cu clientii nemultumiti , unul dintre ei mi a facut bucuria de a ... (vezi toată discuția)