Am primit o citatie in care trebuie sa ma prezint la Parchetul de pe langa Curtea de apel Suceava in calitate de - pentru audiere ..Cred ca ma cheama in legatura cu un accident de atv in care am condus si m-am autoaccidentat...Aceasta treaba sa intamplat cu un an in urma.. si am primit acum 3luni o alta citatie cum ca nu mai sunt urmarit de catre politie ..Pot trimite niste rude cu o dovada cum ca am fost audiat de alte organe de politie..Nu bat 800de km pentru o audiere..Va rog sa ma ajutati
Din pacate nu scrie in calitate de ce sunt chemat scrie ca pentru audieri ..Va spun ca sunt minor si nu am condus atvu pe drumuri publice ..Eram in padure..Multumesc
E bine sa dati un telefon inainte si sa vorbiti cu politistul de caz, pentru a afla despre ce este vorba. E posibil sa aveti dosar petnru conducere fara permis, cu atat mai mult e necesar sa va lamuriti, chiar daca sunt 800 km.#-o
Audiat
buna ziua am primit acasa o citatie de la politie in calitate de audiat .nu stiu despre ce e vb are cineva idee ce inseamna pe citatie scrie ca sant chemat ... (vezi toată discuția)