avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Activitate valenttyna

Activitate valenttyna

Răspuns la discuția legea 449 / 2003 republicata
art.101 alin.1 Cpc: termenul pe zile se intelege pe zile libere neintrand in calcul nici ziua in care a inceput, nici ziua cand s-a implinit.....
stie cineva cand apare tematica pentru inm 2011?adica pentru toamna caci p aia pentru primavara mi-am scos-o, dar ma gandeam k se mai modifica si ma trezesc tarziu ca nu o am.stiu ca trebuie sa invatam ”tot”, dar asa, orientativ.si inca ceva : stiti cumva(poate din experienta) cand se stabileste data examenului de admitere?cu cat timp inainte?am intrat si p site-ul inm dar nu prea gasesc multe raspunsuri concrete.e cam multa informatie acolo.as aprecia mult daca mi-ati raspunde.:happy:multumesc!
Răspuns la discuția reabilitare cazier judiciar
va multumesc mult!m-am linistit...stiam ca oficial” nu se poate” intampla sa ma respinga pentru asta, pentru ca altfel ar fi pus si ei niste conditii la care sa aiba acces toata lumea, numai ca se practica la noi in tarisoara sa se aleaga ”pe spranceana”... si s-a dus vorba prin facultate ca nu sunt admisi cei care au asemena probleme. auzisem si ca daca esti insarcinata ai mari sanse sa fii respinsa, dar asta nu ma preocupa prea tare acum.oricum va multumesc!(pedeapsa era mai mica de 2 ani...nu stiu exact cat...)
Răspuns la discuția Admitere INM 20011
la inm se dau spete?eu stiu ca nu se mai dau....
buna ziua!am urmarit topicul privitor la cazierul judiciar, insa nu am obtinut suficiente raspunsuri la intrebarile pe care mi le puneam.in prezent sunt studenta la o facultate de drept si imi doresc sa devin magistrat, insa am auzit ca exista posibilitatea de a nu fi admisa la inm daca o persoana din familia mea are cazier judiciar ”patat”.mentionez faptul ca tatal meu a fost condamnat in 1983(inainte sa ma nasc eu) la aproximativ 2 ani cu executare pentru furt, dar dupa cateva luni a fost gratiat. printr-un decret prezidential.(nu cunosc foarte multe detalii deoarece in familie nu s-a discutat niciodata despre asta).as vrea sa stiu daca este adevarat ca nu ma vor primi la inm si daca a operat reabilitarea de drept.mentionez, de asemenea ca de atunci nu a mai luat nici macar vreo amenda contraventionala, fiind tot timpul angajat la diverse firme, de regula cu functia de conducator auto, deci nu a ”recidivat” in niciun fel. cumva faptul ca au trecut aproape 30 de ani face ca si cazierul lui sa fie curat?va rog sa ma ajutati si va multumesc anticipat.....