avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters211662

Activitate ContSters211662

Răspuns la discuția Poligraf
Daca m-ar durea ceva as anunta atunci si pe loc ... iar mincinosii sunt cunoscuti ca provocandu-si durere in astfel de situatii, deci s-ar autoincrimina
Vorbim de un fapt consumat

P.S. xuser ce profesie ai, ca vad ca te pricepi la raspunsuri pe tot forum-ul Asta asa ca ma f* curiozitatea :D:))
Si daca va face testul din nou se va fi stiut de prima testare iar , ca o lege nescrisa, il va picadin nou :sorry: intarind astfel inca o data convingerile autoritatilor legate de comportamentul simulat iar deznodamantul va fi " Operatia a reusit, pacientul a murit" ! Asa ca nu risca :O
Exista doar rea-vointa si indiferenta
In justitie se aplica cu succes zicala "Operatia a reusit , pacientul a murit"
Răspuns la discuția Contract avocat
E o naivitate "sa va intelegeti" cu asa ceva tocmai pe holurile tribunalelor
Răspuns la discuția Proba cu martori
Aici ar fi vorba de cineva care nu a asistat la nimic pentru ca nu a existat ceva / ci ar fi vorba de o persoana care ar relata din spusele altcuiva, ceea ce stiu ca nu este corect...
Este foarte fustrant ce spui tu legat de detector - nu stiu ce sa cred
Sunt persoane cu influenta in tabara adversa, care ar putut pune umarul in a te "ajuta" sa-l pici?
Poti sa intrebi expertul la final cum a iestit testul ?
Ai dreptul sa iti vezi diagrama chiar daca nu stii sa o interpretezi?
Maria intrebarile au fost oarecum ambigue sau au fost foarte clare si totusi ai "mintit" Si la cate dintre intrebarile relevante ai picat? ca si asta poate conteaza
Eu cred ca - i tipa din basic Instinct , da ' nu recunoaste ...:D

XUSER Eu ma gandeam daca prin soft se poate falsifica rezultatul , Adica daca expertul poate ridica sau cobori acele linii sau dungi, cum draq le zice... de pe diagrama
Faza cu acul am vazut-o intr-un film....pe bune :D
De incarcat psihologic - la mine nu s-ar pune problema pt ca si eu am terminat psihologie in 2002 si l-am avut profesor chiar pe Tudorel Butoi - la cateva catedre - cel care coordoneaza si poligraful Totusi testul nu poate fi si falsificat,daca cineva ar pune "o vorba buna" la examinator?