avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Activitate paulass55

Activitate paulass55

Buna ziua! Ca salariat, am soția în întrținere și beneficiază ca asigurat de serviciile CNSAS. Dacă închiriem un apartament (bun comun) și înscriem la ANAF, închirierea, soția, pierde statutul de coadigurat CNASA, în urma realizării unui venit ? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Contract de împrumut
Mulțumesc mult pt. răspuns! Mi-ați fost de mare ajutor!
Răspuns la discuția Contract de împrumut
Intr-adevăr, am fost înștiințat că procedura ce urmează a fi făcută până la finalizarea contractului de vânzare - comparare, esye un contract de împrumut cu ipotecă imobiliară pe pământul meu. Adică îmi virează toți banii în cont , în condițiile de mai sus. Cât de corect este?
Răspuns la discuția Contract de împrumut
Ce riscuri sunt, daca semnez precum ca imprumut eu terenul , pana la perfecterea contractului de vanzare - cumparare. Mentionez: Cumparatorul vrea sa-mi achite intreaga suma, pe teren. Ar vrea sa faca asta, pt a se putea folosi de teren in derularea unor proiecte.
Răspuns la discuția Contract de împrumut
Eu nu m-asi imprumuta, daca vand. Cumparatorul vrea, pana la perfectarea contractului vanzare- cumparare, sa-mi plateasca total terenul si sa facem acte notariale precum ca, ii imprumut eu terenul, pt. a se putea folosi in derularea unor proiecte.
Bună ziua!
Pentru vânzarea unui teren, mi s-a propus în prealabil un cotract de împrumut ( cu plata înainte, integrală a terenului). Cât de corectă și sigură este această procedură? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Dreptul la mostenire
Sa inteleg ca fratii pot ataca testamentul dintre soti?
Daca doi soti, nu au copii; este vreo procedura prin care sotul in viata sa aiba drept total la averea lor? in cazul decesului unuia din soti?
Multumesc!
Care este procedura legală, pt. a cumpăra casa în care locuiesc de 42 de ani și care se află în patrimoniul unei primării, recent dobândită de la Consiliul Județean?
Poate administratorul unui cimitir sa desfiinteze un loc de veci, in vederea concesionarii, catre alta persoana, daca nu s-a platit taxa de intretinere a cimitirului din 2006 , daca mormantul este vechi dar intretinut in fiecare an.? Nu intentionez sa concesionez locul, ci doar sa-l intretin incontinuare!