avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Activitate o_blonda

Activitate o_blonda

Mi s-a spus fax sau email. Am ales varianta emailului. Am mai reziliat abonamente de telefon la acelas operator cu exact aceeasi formulare a documentului si n-au fost probleme.
Multumesc.
Poate nu m-am exprimat clar. E vorba de un srl care vrea sa renunte la un contract ... Stiam ca Protectia Consumatorului nu se ocupa de persoane juridice.
Oricum, multumesc.
Buna ziua,
As vrea sa aflu si eu parerea DV. legata de urmatoarea situatie. Acum 3 luni am decis sa reziliez contractul de internet mobil. Am fost la magazinele cu pricina si mi s-a raspuns ca doar la *222 se poate. Am sunat, am comunicat decizia. Dupa cateva zile, suna unul sa ma convinga sa nu renunt la contract, nu reuseste urmand ca eu sa-i trimit o cerere pe mail. Trimit hartia, cu mentiunea "valabil fara stampila". Ei continua sa emita facturi. Mai nou le-a venit ideea sa-mi ceara copie dupa CI, iar eu refuz sa le trimit. Si nici de platit nu am de gand.
Chiar asa am ajuns in tara asta, sa nu poti scapa de un contract/serviciu pe care nu-l mai doresti? Ce e de facut in situatia asta?
Multumesc pentru atentie.
Cand au fost cumparate, au fost declarate si se plateste impozitul atat la Bucuresti cat si dincolo. Si sunt cativa ani. De aici inutilitatea.
De fapt eram furioasa pe faptul ca voiam sa cer o finantare pentru o "casa colorata in verde" in susnumita Constanta, si pentru ca am domiciliul in Bucuresti sunt trimisa in Bucuresti sa depun dosarul. De ce? Daca platesc impozit in "constanta"(+ si suplimentar ca unii au "probleme personale") si banii ii folosesc tot in "constanta" ...
... Oricum discutia iese din domeniul fiscal-contabilitate...
Nu sunt dispusa sa creez "precedente". In cazul asta e valabila vorba: pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti. De altfel a ratat singura sansa, anul trecut cand am vrut sa cumpar acei 1,2 mp.
Spuneti ca teoretic s-ar putea obtine o hotarare judecatoreasca ... Practic in cat timp s-ar obtine? Depinde de judecatoria locala sau, avand in vedere politicile europene (si romanesti mai nou - credite si finantari...) legate de consumul de carburanti, energie verde, termenele sunt scurte? Pot exista motive ca sa se prelungeasca procesul?
Multumesc.
Buna ziua,
As vrea sa aflu cum ii pot obliga pe vecini sa-mi permita accesul pentru a izola casa cu polistiren. Peretele casei se afla exact pe limita de proprietate, asa cum a fost construit acum 100 ani. Materialele sunt cumparate de un an, probabil adezivul a devenit inutilizabil de atunci. Toata au fost bune si frumoase pana cand, conform intelegerii verbale i-am comunicat ca as incepe lucrarea. S-a razgandit brusc, sfatuita de alti vecini destepti, justificand ca izolatia casei ocupa 1,2 mp din curtea ei.
I-am tolerat cresterea de cam 40 pasari dintre care vreo 20 cocosi care, pe langa galagia pe care o fac, trec la mine si distrug tot, cainii care latra non stop, toate tufele si copacii plini de ganganii de la linia gardului, muzica ... ca mai are si obiceiul asta. Casa se afla intr-o zona centrala intr-un oras resedinta de judet... nu la sat. I-am tolerat chiar si faptul ca a facut plangeri pe la primarie legate de proiectul casei (am schimbat acoperisul si am modificat compartimentarea interioara). Poate a fost nemultumita de raspuns. Datorita faptului ca sunt izolati ceilalti pereti si tencuiala era "proaspata" in iarna asta pe perete(e nordic) a aparut condens.
Nu mai vreau sa-i tolerez nimic, si vreau sa izolez si acel perete. Ce ma sfatuiti?
Multumesc.
Daca am un apartament in bucuresti, 1/2 casa la constanta si 1/2 apartament la constanta, domiciliul in bucuresti, unde si cum platesc impozitele? Le declar in Buc. si platesc acolo toate impozitele? De fapt voiam sa cer o finantare pentru casa dar sunt trimisa de la constanta la bucuresti si mi se pare ilogic. De aici s-a nascut si intrebarea de mai sus...