avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... incapatanarea unui angajat de a rezilia un contract.
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

incapatanarea unui angajat de a rezilia un contract.

Buna ziua,
As vrea sa aflu si eu parerea DV. legata de urmatoarea situatie. Acum 3 luni am decis sa reziliez contractul de internet mobil. Am fost la magazinele cu pricina si mi s-a raspuns ca doar la *222 se poate. Am sunat, am comunicat decizia. Dupa cateva zile, suna unul sa ma convinga sa nu renunt la contract, nu reuseste urmand ca eu sa-i trimit o cerere pe mail. Trimit hartia, cu mentiunea "valabil fara stampila". Ei continua sa emita facturi. Mai nou le-a venit ideea sa-mi ceara copie dupa CI, iar eu refuz sa le trimit. Si nici de platit nu am de gand.
Chiar asa am ajuns in tara asta, sa nu poti scapa de un contract/serviciu pe care nu-l mai doresti? Ce e de facut in situatia asta?
Multumesc pentru atentie.
Cel mai recent răspuns: o_blonda , utilizator 02:12, 11 August 2011
Mergeti la PROTECTIA CONSUMATORULUI si depuneti o reclamatie scrisa.
Poate nu m-am exprimat clar. E vorba de un srl care vrea sa renunte la un contract ... Stiam ca Protectia Consumatorului nu se ocupa de persoane juridice.
Oricum, multumesc.
rezilierea se cere cu cerere stampilata, semnata, prin posta cu confirmare de primire sau fax cu confirmare
Mi s-a spus fax sau email. Am ales varianta emailului. Am mai reziliat abonamente de telefon la acelas operator cu exact aceeasi formulare a documentului si n-au fost probleme.
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 11 August 2011
o_blonda, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie mobila mihaela495 mihaela495 In calitate de PJ am incheiat un abonament cu o firma de telefonie mobila, contract care se afla inca in vigoare. As dori sa reziliez acel contract dar trebuie ... (vezi toată discuția)
Abonament firma telefonie mobila mirelus2 mirelus2 Am semnat un abonament pentru internet mobil pe o perioada de 24 de luni. Am optat pentru un abonament cu trafic inclus de 25 GB lunar. In momentul in care am ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract szade szade Daca sunt nemultumita de serviciile unei firme de telefonie si vreau sa reziliez contractul care sunt conditiile in care pot rezilia.Contractul este pe persoan ... (vezi toată discuția)