avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament firma telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament firma telefonie mobila

Am semnat un abonament pentru internet mobil pe o perioada de 24 de luni. Am optat pentru un abonament cu trafic inclus de 25 GB lunar. In momentul in care am facut abonamentul, am intrebat daca acesta se poate modifica la un plan tarifar mai mare. Mi s-a raspuns ca acest lucru este posibil oricand la relatii clienti sau la magazin.
Dupa ce am realizat ca acest trafic inclus este insuficient am facut 3 solicitari la relatii clienti pentru a se modifica abonamentul (de la 22 la 30 euro). In urma acestor solicitari nu s-a facut nici o modificare.
Dupa cele 3 solicitari nereusite am decis sa renunt la abonament si sa reziliez contractul. Mi s-a raspuns ca trebuie sa achit o taxa de reziliere in valoare de 1100 lei. (Nici-un echipament de voce-date nu a fost achizitionat odata cu contractul la oferta cu exceptia unui modem in valoare de 200 de lei )

Intrebarea este daca pot renunta la abonament fara sa platesc cei 1100 lei.
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 16:57, 23 Ianuarie 2014
Daca doriti sa reziliati contractul, va trebui sa achitati in avans lunile ramase.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament abuziv telekom. cum să-l anulez dacă operatorii nu iau în seamă discuțiile telefonice? stanciumaria2233 stanciumaria2233 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme legata de un abonament Telekom. Sunt clienta Telekom de mult timp iar in martie 2017 expira ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract telefonie mobila guiualina guiualina Buna ziua! Am contract cu un operator de telefonie mobila de 12 ani, 2 numere pe acelasi contract. Acum doresc modificarea tipului de abonament cu unul mai ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie Tina22 Tina22 Buna ziua! Am un abonament de telefonie mobila pe 2 ani, mai am un an de zile. Pot renunta la abonament fara sa plătesc restul abonamentului pana la ... (vezi toată discuția)