avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reziliere contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reziliere contract telefonie mobila

In calitate de PJ am incheiat un abonament cu o firma de telefonie mobila, contract care se afla inca in vigoare. As dori sa reziliez acel contract dar trebuie sa platesc o taxa de reziliere. Stiu ca noua lege se refera doar la persoane fizice de aceea m-am gandit sa transfer contractul de pe PJ pe persoana fizica si ulterior sa cer rezilierea lui dar nu stiu daca acest lucru ar fi posibil, de aceea va rog sa-mi spuneti parerea Dvs. legata de acest subiect sau daca exista alte solutii pentru a rezilia contractul fara taxa de reziliere.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: mihaela495 , utilizator 14:00, 16 Octombrie 2010
Am si eu o astfel de problema si chiar nu stiu ce sa fac...am un contract pentru internet (inca valabil) incheiat cu o companie de telefonie mobila. As vrea sa-l reziliez, dar nu stiu cum sa procedez - adica imi vor cere taxe ceva? daca da, ce trebuie sa fac fac mai departe?

Faceti o cerere de reziliere. "incepind cu data de..."
Conform noii legi, nu au voie sa va perceapa taxe de reziliere, chiar si pentru contractele in derulare.

Ei vor sustine ca nu se poate, va vor telefona sa va convinga..., dar daca faceti cererea in scris, se vor razgindi.

Alberto Kurtyan
D-le Alberto Kurtyan, va multumesc pentru raspuns. Problema este ca abonamentul este incheiat pe Persoana Juridica. Noua lege este valabila si pentru PJ sau doar pentru persoane fizice?

Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract rhona1984 rhona1984 va rog sa ma sfatuiti ce sa fac? anul trecut am locuit in cluj-napoca intr-un apartament inchiriat. ne-am inteles cu proprietarii sa-l inchiriem pt mai mult ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange Marcus592 Marcus592 Bună ziua! Aș dori să reziliez un contract care se află în valabilitate încă un an cu Orange. La abonament am luat și un telefon în rate. Am făcut ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila crinadc crinadc Buna ziua! As dori sa stiu care este acea ordonanta/ lege prin care o persoana fizica - care nu mai poate sa-si plateasca abonamentul de telefonie mobila- ... (vezi toată discuția)