avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate Lucian MIhai

Activitate Lucian MIhai

Buna ziua,

Bunicii mei au murit. Ei avand 2 copii, mama și unchiul meu decedat.
Cine intră la moștenire, mama și soția unghiului decedat (neavând copii), și care este partea acesteia?

Mulțumesc anticipat!
Discuție Incetarea CIM
Buna ziua.
Daca un contract individual de munca inceteaza de drept la data de 07.05.2013, salariatul se mai afla sub contract si este obligat in ziua aceea sa presteze servicii, iar in ultima ora din program sa faca nota de lichidare? Multumesc anticipat! Va urez un Paste fericit !!!
Buna Ziua. Vreau sa scot si eu un dosar de pe rol si as avea nevoie de ajutor deaoarece avocatul meu nu mai vrea sa se mai ocupe de cazul meu si nu mai am bani sa angajez alt avocat #-o. Dosarul este pe contencios administrativ. Multumesc anticipat !!!
Răspuns la discuția Contestatie executare
Im cer scuze am gresit mai sus. Titlul este Contestare executare suspendare executare. Ce pot face sa nu ajung la o suma mult mai mare si sa nu mai continue cu dobanzile si penalitatile care aproape au ajuns la 40% din suma datorata.
Buna ziua. In urma cu un an am primit o somatie de la ANAF ca figurez in evidenta fiscala cu suma de 3647 lei si pentru care s-a inceput executarea silitia. Eu am inscris contestatie la instanta de judecata in termenul de 15 zile. Astazi am primit o instiintare de proprire care mi-a blocat toate conturile pentru ca nu am achitat suma plus dobanzile aferente. Intrebarea mea este de ce mi s-a facut proprie si de ce mi se tot baga dobanzi si penalitati atata timp cat exista un proces pe rol.