avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Scoatere dosar de pe rol
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Scoatere dosar de pe rol

Buna Ziua. Vreau sa scot si eu un dosar de pe rol si as avea nevoie de ajutor deaoarece avocatul meu nu mai vrea sa se mai ocupe de cazul meu si nu mai am bani sa angajez alt avocat #-o. Dosarul este pe contencios administrativ. Multumesc anticipat !!!
Cel mai recent răspuns: ContSters258148 , utilizator 16:47, 2 Februarie 2013
Formulati cerere de renuntare la judecata, pe care o depuneti la instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare termen pentru schimbare avocat Marian2201 Marian2201 Buna ziua, Am o problema cu actualul avocat, mai precis vreau sa-mi angajez un alt avocat deoarece de actualul nu sunt multumit. Problema este ca saptamana ... (vezi toată discuția)
Schimbare instanta de judecata carlitosbest carlitosbest Sunt noob dpdv juridic si as vrea sa va adresez o intrebare: Am depus o cerere de chemare in judecata si un raspuns la intampinare la judecatorie intr-un ... (vezi toată discuția)
Actiune in revendicare danalida danalida Actiune in revendicare Buna ziua!Pot completa cererea de chemare în judecata având obligatia de a face cu o acțiune în revendicare cu același pirit ... (vezi toată discuția)