avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare termen pentru schimbare avocat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare termen pentru schimbare avocat

Buna ziua,
Am o problema cu actualul avocat, mai precis vreau sa-mi angajez un alt avocat deoarece de actualul nu sunt multumit. Problema este ca saptamana viitoare am termen si as vrea ca avocatul sa nu ma mai reprezinte.
Intrebarea mea este;
Cum procedez in instanta ca si reclamant (precizez ca nu am mai fost pana acum in sala si nu stiu procedura) sa pot amana termenul pana imi angajez alt avocat ?
Ce trebuie sa fac sau cum trebuie sa formulez cererea ?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:44, 5 Martie 2016
Formulati o cerere scrisa in care argumentati pe de o parte renuntarea la serviciile avocatului, precum si necesitatea acordarii unui nou termen pt a angaja un alt avocat si a avea si acesta timp sa studieze dosarul.

Strigati la amanare dosarul si depuneti cererea, urmand ca judecatorul sa se pronunte asupra ei.
Va poate ajuta noul avocat la redactarea cererii de amanare a judecății.
Dacă aveți interes la amanare va poate fi util avocatul nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este prevederea ca o singura data am voie sa cer termen pt angajare avocat?? aidu aidu Care este prevederea ca o singura data am voie sa cer termen pt angajare avocat?? (vezi toată discuția)
Model cerere de amanare a primului termen de judecata, la curtea de apel cosmin2398 cosmin2398 A primul termen de judecata, la Curtea de Apel, in mai putin de o saptamana. Nu am un avocat care sa ma reprezinte, in acest moment dosarul nu este in ... (vezi toată discuția)
Termen de judecata ContSters147225 ContSters147225 Am avut ieri primul termen - pentru FOND. Am propus inscrisuri si martor. La termenul de judecata pot sa-mi scriu pe hartie \\\\"pledoaria\\\\" (apararea)si sa ... (vezi toată discuția)