avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Activitate TanaseStefan

Activitate TanaseStefan

comunicati adresa de e mail:


Cornel Vasile a scris:

Nu se mai pot atasa documente aici .. mi-o puteti trimite pe email .

Da, am primit lista anexa la Decretul nr. 112/1965 , in baza accesului liber la informatii publice.Min.Afacerilor Externe a raspuns, iar Min.M.P.S a comunicat ca nu sunt in posesia acesteia.
Am scanat cele 2 raspunsuri dar nu le pot afisa prin atasament. Excrocheria este ca din nepricepere si rea vointa , au asimilat lunile cand se poate reduce programul de lucru ca fiind lunile cu clima greu de suportat, total fals in aceste luni clima este insuportabila, iar reducerea programului de lucru la muncitori sa facut pentru a preintampoina accidentele de de munca in special la inaltime , accidente de mult ori mortale. Lista prevede clar tara si zona unde se incadreaza la " tari cu clima greu de suportat" rubrica 1, lunile cand se poate reduce programul de lucru pe santiere rubrica 2 si rublica 3 , numarul suplimentar de zile de concediu acordate in plus.
Minciuna. L:ista tarilor cu clima greu de suportat facuta inainte de 1990 e3ste secreta si are cu totul alte prevederei


TanaseStefan a scris:

Ma intereseaza sa intru in posesia anexei la decretul112/1965 a MAE, care nu este publica conform prevederilor legale.

Am vazut raspunsul D/stra, dar legea din 1990 nu poate retroactiva 25 ani inapoi, legea neavand caracter retroactiv ci numai pentru viitor.
Ma intereseaza sa intru in posesia anexei la decretul112/1965 a MAE, care nu este publica conform prevederilor legale.
daca sotia divortata este cercetata penal impreuna cu un contabil pentru fals si uz de fals , un procuror corupt renunta la urmarirea penala fara sa cerceteza in amanunt toate probele ( in cererea de divort intentata specifica ca suntem despartitit din luna mai 2012-dormim saparat si ne intretinem separat iar falsurile au fost facute in noiembriew 2012 , totul pe baza de documente, ce se poate face in continuare???? amandoi au dat declaratii ca au facut un contract de comodat in numele meu fiindca eram grabit, si o declaratie in numele surorii mele pe motiv ca eu am primit acceptul telefonic de la sora mea(total neadevarat). Ce se mai poate face???
Puteti detalia afirmatia facuta. De ce nu a tinut cont judecatoarea de faptul ca instrainarea catre un descendent in linie dreapta v/c cu uzufruct viager este in realitate o donatie conform 845 vechiul cod civil daca nu gresesc, solicitanduse acest lucru in timpul procesului. Mai mult socrul decedeaza inainte de terminarea procesului , se depune certificat de mostenitor dar nu se ea in considerare.
cum ne putem obtine din nou accesul existent la data dobandirii proprietatilor , fara ocolisuri si consum in plus de combustibil . Preturile apartamentelor au scazut cu circa 5000-8000 eur din aceasta cauza.
chiar si cu un avocat bun, dar care nu este din statul paralel procesul se pierde fara drept der apel. Caz concret: socrul meu a instrainat in linei dreapta fiului si nurorii cu contract de v/c cu uzufruct viager casele batranesti, teren si fara uzufruct inca o casa batraneasca si teren fara sa tina seama de ceilalti mostenitori. Desi la instanta acesta a solicitat rezolutiunea contractului, si a aratat clar ca nora nu la ingrijit niciodata , nu au achitat nici un ban la semnarea celor 2 contracte in aceeasi zi si in acelasi moment la notar, contracte inregistrate de notar cu acelasi numar, dar autentificari diferite , a fost respinsa cererea pe motiv ca ingrijirea de catre unul din soti este indivizibila (deci este valabila si pentru celalalt) desi acesta fiind fiul lui era obligat moral sa isi ajute tatal , mai ales ca intre cei 2 soti relatiile de casatorie erau definitiv viciate , urmand un divort si partaj . Acum nora are dreptul sa vanda toata averea socrului fara sa depuna nici un efort de nici o natura. Mai mult capacitatea judecatoarei este de invidiat: sotia face cerere de interventie in calitate de mostenitor dupa mama in aceleasi proprietati , se aproba in sedinta publica interventia , este citata de 4 ori ,angajeaza avocat se fac 4 drumuri de 650 km ca la sfirsit in sentinta sa specifice ca a aprobat in principiu si a fost respinsa calitatea de intervenient in dosar, totalitatea cheltuielilor fiind de peste 8.000,o lei (onorar avocat, zbor cu avionul pentru 2 persoane dus-intors si transpoprt auto inca 250 km , si inca 3 drumuri cu masina pe distanta de 630 km. Am ramas cu paguba ,ba mai mult am fost obligati sa platim si cheltuieli de judecata . Mentionez ca cumnata la santajat pe socrul meu cu faptul ca daca nu le da casele divorteaza, lucru pe care la facut la circa 9 ani , Asa se judeca in Romania. la cine ne putem adresa pentru a recupera cel putin banii pusi sa ii cheltuim in calitate de intervenienti in dosar. Avocatul a ramas perplex cand a vazut sentinta, nu a inteles niciodata cum se poate aproba interventia in mod public , iar apoi sa spui ca a fost in principiu.