o situatie asemanatoare am si eu, dar informarea si CIM sunt semnate de catre angajata. Revisalul a fost transmis in 4 iulie si in 7 iulie nu s-a prezentat la lucru. Angajata se afla in
perioada de proba si i-am trimis o adresa sa se prezinte la convocare.
Intrebare mea este daca se poate desface CIM- ul cu art. 31 (3) fara ca notificarea/ decizia sa fie semnate de catre angajata, sau e corect sa urmam procedura cercetarii disciplinare si in final CIM-ul sa se desfaca cu art. 61 (a) ?
Buna ziua,
am efectuat plata unei cautiuni pentru admiterea cererii de suspendarea a executarii unei decizii civile prin ordin de plata, OP care a fost depus la instanta, fara recipisa de consemnare. Ulterior a fost respinsa cererea de suspendare, am intrat in posesia OP-ul depus la instanta si a recipisei de consemnare in original (de a carui existenta am aflat dupa respingerea cererii si am ridicat-o de la CEC).
Intrebarea mea este daca cautiunea nu a fost solicitata de creditor, iar recipisa de consemnare nefiind inregistrata in registrul de valori al instantei, mai exista posibilitatea recuperarii acestei sume?
La implinirea celor doi ani dupa CIC as putea intra in somaj. Am toate actele mai putin adeverinta pt somaj -Anexa 14 (sau 26 la norme), din care imi lipseste sumele virate de angajat/angajator, nr si data ordinelor de plata di nr si dat declaratiilor depuse la somaj.
Oare pot face rost de aceste info. din lalta parte pt ca din actele din contabiltate nu este nici o sansa?
Se poate inlocui adeverinta cu alte dovezi?
In cazul asta vei fi citata in instanta impreuna cu mama ta, iar la prima infatisare judecatorul te va intreba daca ai avocat , si daca nu ai bani sa iti platesti un avocat atunci daca vrei iti va da un avocat din oficiu, care cu siguranta te va ajuta mai mult
Eu zic ca cel mai bine ar fi sa te consulti cu un avocat , care iti va spune exact ce sa faci. Du-te cat mai repede sa nu fie prea tarziu deoarece ai un anumit termen in care iti poti cere drepturile , dupa care actiunea se prescrie si nu mai poti sa faci nimic. Oricum cred ca va trebui sa faci o dovada a faptului ca nu ai stiut pana acum de ceea ce sa intamplat in tara cu mama ta si despre ceea ce a facut ea.