Eu zic ca cel mai bine ar fi sa te consulti cu un avocat , care iti va spune exact ce sa faci. Du-te cat mai repede sa nu fie prea tarziu deoarece ai un anumit termen in care iti poti cere drepturile , dupa care actiunea se prescrie si nu mai poti sa faci nimic. Oricum cred ca va trebui sa faci o dovada a faptului ca nu ai stiut pana acum de ceea ce sa intamplat in tara cu mama ta si despre ceea ce a facut ea.
X-( In data de 7 09 am fost,la tribunal unde am fost,indrumata catre parchetul pe langa tribunalul sectorului 4,unde am depus o plangere penala,pe care procurorul de serviciu a aprobat-o si a calificat-o ca inselaciune.Daca imi puteti da un sfat,ce pasi urmeaza sa fac pt. ca sunt convinsa ca minciunile mamei mele vor continua ca sa-si scape pielea,dovezi imi stau vizele de lucru din pasaport si vizele de frontiera
In cazul asta vei fi citata in instanta impreuna cu mama ta, iar la prima infatisare judecatorul te va intreba daca ai avocat , si daca nu ai bani sa iti platesti un avocat atunci daca vrei iti va da un avocat din oficiu, care cu siguranta te va ajuta mai mult
Probleme cu legea
deiutu
am o intrebare......o sa fiu sincer si n`o sa mint aici pt ca am nevoie de un sfat serios si cat mai la obiect....
prin toamna am facut taxi si nu aveam ... (vezi toată discuția)