avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... probleme cu legea
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

probleme cu legea

am o intrebare......o sa fiu sincer si n`o sa mint aici pt ca am nevoie de un sfat serios si cat mai la obiect....

prin toamna am facut taxi si nu aveam atestat....m`a prins pilitia comunitara si au vrut sa imi dea amenda.....am incercat sa ii conving sa o faca uitata si am reusit, dar cu conditia ca sa semnez ca martor pe un alt proces verbal.....am cantarit repede optiunile si am decis sa accept sa semnez.....i`am intrebat, apoi, daca nu cumva o sa am probleme, ei mi`au spus ca nu...ca...juristul lor stie ce sa faca in asa fel incat sa nu ajung la tribunal si eu.....naivul de mine a crezut si am ajuns acum ca sa fiu obligat sa merg la infatisare pe data de 04.02.2010.......acuma......treaba`i ca nu stiu ce sa fac.......ce sa spun acolo ca nu prea stiu nici despre ce`i vorba ..... ma simt prost!

va rog sa ma ajutati cu un sfat.....o idee.....

Multumesc mult !!!
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 08:59, 28 Ianuarie 2010
Puteti sa declarati, ca nu stiti nimic, sau nu puteti sa va amintiti nimic.
spuneti adevarul ca nu cunoasteti despre ce este vorba si ca agentii constatatori v-au solicitat, pur si simplu sa semnati hirtia in cauza.
Cel mai bine este sa spuneti adevarul. Puteti sa declarati, ca nu mai stiti nimic, sau nu puteti sa va amintiti nimic.
Succes!
credeti ca v`a tine minciunica asta ?

as putea sa spun oare ca eram sub influenta bauturilor alcoolice si nu imi mai amintesc nimic?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Ianuarie 2010
deiutu, utilizator
deiutu a scris:
naivul de mine a crezut si am ajuns acum ca sa fiu obligat sa merg la infatisare pe data de 04.02.2010.......acuma......treaba`i ca nu stiu ce sa fac.......ce sa spun acolo ca nu prea stiu nici despre ce`i vorba ..... ma simt prost!

deiutu a scris:
credeti ca v`a tine minciunica asta ?
as putea sa spun oare ca eram sub influenta bauturilor alcoolice si nu imi mai amintesc nimic?

Hotarati-va, ori sunteti un naiv si doriti un sfat serios, ori vi se pare in regula sa mintiti.
Indiferent de situatie, "minciunica" n-o sa tina.

Alte discuții în legătură

Incetarea contractului de munca in timpul concediului de crestere copil anamariap anamariap Am un copil de 1 an si 2 luni , concediul de crestrere copil se termina pe 30 oct 2010. Tocmai am primit , pentru semnare , de la firma la care sunt angajata , ... (vezi toată discuția)
Citat martor la proces technicianit technicianit In urma cu cateva luni (martie 2008) un hot mi-a spart apartamentul. M-am prezentat la politie pt a da declaratie cu privire la acea spargere. In timp ce ... (vezi toată discuția)
Avocat care m-a dus cu vorba- cum imi recuperez banii? tobescu tobescu Buna ziua, as avea nevoie de sfaturile Dvs. Sunt la al treilea avocat. Pe acesta din urma l-am ales pentru ca am vazut ca este ultra mediatizat si am crezut ... (vezi toată discuția)