am o intrebare......o sa fiu sincer si n`o sa mint aici pt ca am nevoie de un sfat serios si cat mai la obiect....
prin toamna am facut taxi si nu aveam atestat....m`a prins pilitia comunitara si au vrut sa imi dea amenda.....am incercat sa ii conving sa o faca uitata si am reusit, dar cu conditia ca sa semnez ca martor pe un alt proces verbal.....am cantarit repede optiunile si am decis sa accept sa semnez.....i`am intrebat, apoi, daca nu cumva o sa am probleme, ei mi`au spus ca nu...ca...juristul lor stie ce sa faca in asa fel incat sa nu ajung la tribunal si eu.....naivul de mine a crezut si am ajuns acum ca sa fiu obligat sa merg la infatisare pe data de 04.02.2010.......acuma......treaba`i ca nu stiu ce sa fac.......ce sa spun acolo ca nu prea stiu nici despre ce`i vorba ..... ma simt prost!
am gresit si apoi am fost naiv si am pus "botul".....acum am ajuns in incurcatura si nu mai stiu care`i iesirea....nu stiu care ar putea fi consecintele, ce sa spun, ce sa fac, pentru ca nu am mai avut astfel de probleme si sunt putin speriat........si da....incerc sa`mi salvez pielea pentrut ca altceva ce sa pot face?...cred ca fiecare dintre noi ar proceda la fel