avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Activitate crysstone

Activitate crysstone

Discuție Taxa habitat
Buna ziua , am si eu o intrebare legata de taxa de habitat. Cit de legal este introducerea taxei de habitat in factura de electrica ( S.C. Electrica Furnizare S.A.)
Ce mi se poate intimpla daca platesc doar energia consumata , nu si taxa de habitat ? Multumesc anticipat pentru raspuns.
Discuție demisie
buna ziua
in data de 30.09.2011 mi-am scris demisia in care am stipulat ca ultima zi de munca v-a fi in data de 28.10.2011. in aceas zi mi s-a comunicat ca nu mai este necesar sa mai vin la munca cf. CCM. Intrebare 1 este : sunt obligat sa imi fac lichidarea inainte de expirarea celor 20 de zile , sau pot astepta sa treaca cele 20 de zile . Intrebarea 2 : firma trebuie sa imi dea un act aditional, si daca da , la ce trebuie sa fiu atent din punct de vedere scriptic ( adica cu ce articol trebuie incheiat acest act pt. a nu trezi ca imi scrie nu stiu ce litera care ma poate afecta la urmatoarea angajare ) . multumesc anticipat
Răspuns la discuția demisie
multumesc frumos
Discuție demisie
buna ziua
Numele meu este C. am lucrat la o intreprindere privata , de unde mi-am dat demisia . am scris demisia unde am stipulat si data pina la care voi mai lucra , dar am fost informat ca nu este nevoie sa mai vin la munca pina la data mentionata in demisie . Mai sunt 18 zile pina se termina cele 20 de zile din demisie si am fost anuntat ca pot sa ma duc sa imi fac lichidarea . I
ntrebarea mea este la ce trebuie sa fiu atent cind ma voi duce sa imi fac lichidarea si daca pot astepta pina expira cele 20 de zile
Multumesc anticipat
buna ziua

as dori sa stiu ce pasi trebuie sa urmez pentru a afla daca pot sa beneficiez de pensie anticipata ( am 37 de ani vechime in cimpul munci dintre care 25 de ani ca mecanic si 12 ani ca sudor . Sunt nascut pe 14 aprilie 1953 .
Va multumesc anticipat