avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Activitate Loredana123

Activitate Loredana123

Vecinul imi restrictioneaza accesul pe proprietatea sa pt a efectua lucrari de intretinere a imobilului meu.
Desi i s-a adus la cunostinta ca beneficiez de 60 cm de langa zidul casei de catre politie si primarie, vecinul nu imi da voie sa intru pe proprietatea lui sa imi tencuiesc casa.Doresc sa-l dau in judecata.Imi puteti da un sfat ce lege incalca sau daca asi putea cere in instanta sa imi trag si canalizare, apa, gaz in cei 60 cm de zidul meu.
Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Hotarare Guvern 142 / 2012
Va multumesc pentru raspuns si pentru interesul acordat.Totusi asi dori daca se poate si alte pareri, sau cineva care s-a mai confruntat cu aceasta problema.
Suntem o societate comerciala si un jurist de-al nostru a fost in biroul electoral la alegerile locale din iunie 2012.Problema este ca invoca hg 142/2012 art 2 si spune ca statul ma obliga sa o invoiesc 2 luni cat timp a fost la biroul electoral precum si sa-i platesc drepturile salariale integral.
Intrebarea mea este daca aceasta lege se aplica societatilor comerciale sau doar institutilor statului? va rog ajutor
Răspuns la discuția Credit- va rog ajutor
va multumesc frumos pentru raspuns.
ale mele sunt toate partile sociale, stiu ca poate pune poprire pe salar...desi sunt angajat doar cu o ora pe zi deci nu m-ar afecta foarte mult...iar din ce am inteles din reaspunsul dvs imi poate doar popri(nu bloca) contul de la banca si asta doar pt dividente, nu incasari sau altele?Adica nu imi poate executa bunurile mobile ale societatii ?
Va multumesc si astept raspunsul dvs
Buna ziua,

Am contractat un credit acum vreo 3 ani pe persoana fizica de la [banca] Asta vara din cauza unor neintelegeri nu am mai platit rata iar dosarul meu a ajuns la cei de la [firma de recuperari ]
In primavara deasemenea am deschis o societate care functioneaza si acum si in care sunt angajat.
Nedumerirea mea este daca se poate lega executorul atunci cand voi fi executat de societate si de partile mele sociale,conturile societati etc ?
Pe persoana fizica nu am nici un bun.Va rog un raspuns
Cu stima
Răspuns la discuția Executare Silita Sot coplatitor
Va multumesc frumos pentru raspuns.
Nu am inteles cu exactitate la ce va referiti cand spuneti "rolul fiscal ".Mi-ati spus in inceputul mesajului ca imobilul construit in timpul casatoriei este bun comun dar daca in Cartea Funcciara nu va aparea numele meu sa inteleg ca ei nu vor sti ca este bun comun si drept urmare nu vor executa imobilul ?
Se poate rezolva ceva cu un certificat nuptial ?:"> sau se poate face acest certificat doar inainte de casatorie ?
Buna ziua,

Acum 2 ani mama mea a contractat un credit de la [editat] credit la care sunt si eu coplatitor.Neavand posibilitatea sa mai platesca rata aceasta credit a fost vandut catre o societate de recuperari creante de catre banca.Intre timp eu m-am casatorit si doresc sa facem o casa pe terenul sotului meu.
Intrebarea mea este daca v-a putea societatea de recuperare sa execute imobilul care il vom construi chiar daca acest imobil va fi trecut pe numele sotului meu si pe terenul acestuia ?
Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare un raspuns.