Am contractat un credit acum vreo 3 ani pe persoana fizica de la [banca] Asta vara din cauza unor neintelegeri nu am mai platit rata iar dosarul meu a ajuns la cei de la [firma de recuperari ]
In primavara deasemenea am deschis o societate care functioneaza si acum si in care sunt angajat.
Nedumerirea mea este daca se poate lega executorul atunci cand voi fi executat de societate si de partile mele sociale,conturile societati etc ?
Pe persoana fizica nu am nici un bun.Va rog un raspuns
Cu stima
da se poate,...daca luati un salariu din acea societate poate pune poprire pe acel salariu,daca partile sociale sunt pe numele dumneavoastra(toate sau o parte)poate sa afecteze si societatea prin prisma faptului ca va pune poprire pe conturi ...daca va fi cazul sa luati dividete..este posibil si in mai multe moduri.Practic executare silita urmareste bunuri mobile si imobile,....deci este posibil!!!
va multumesc frumos pentru raspuns.
ale mele sunt toate partile sociale, stiu ca poate pune poprire pe salar...desi sunt angajat doar cu o ora pe zi deci nu m-ar afecta foarte mult...iar din ce am inteles din reaspunsul dvs imi poate doar popri(nu bloca) contul de la banca si asta doar pt dividente, nu incasari sau altele?Adica nu imi poate executa bunurile mobile ale societatii ?
Va multumesc si astept raspunsul dvs