Buna ziua! Dupa cativa ani de alergatura si procese am obtinut decizia si validarea hotararii de efecture a platii pe legea 9/1998.Bineanteles ca nu am primit nici un ban,fapt pentru care am dat in judecata,unde am avut castig de cauza ,hotararea a fost investita cu titlu executoriu,cei de la ANRP au facut contestatie ,aceasta a fost respinsa si din data mai executorul a pus poprire pe conturi. Prin urmare aveti idee ce sanse am de reusita, in conditiile in care de 2 luni avem nr. de ordine 250 dar acesta a ramas neschimbat.Oare chiar nu intra niciun leu in conturile lor?
Va rog sa-mi spuneti si mie cat este valabil un contract de mansardare?Mentionez ca in contract nu este trecuta nici o perioada sau data cand incep lucrarile sau cand se termina,singul termen specificat este de 120 zile de la data obtinerii autorizatiei de constructive.Contractul a fost semnat in luna februarie 2013 si de atunci ne tot amana cu inceperea lucrarilor invocand diferite motive si date.Putem rezilia acel contract pentru a gasi o alta firma, asta in cazul in care autorizatia nu a fost scoasa si deci, acel termen de 120 de zile nu a inceput sa curga?
ok.Multumesc pt raspunsuri. In situatia mea ,fara a se tine cont de nici un criteriu de departajare,cu toate ca exista,am fost pus la dispozitie(preaviz) singurul motiv fiind cel prezentat in postarea anterioara.