avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Activitate sava 80

Activitate sava 80

Buna ziua! Dupa cativa ani de alergatura si procese am obtinut decizia si validarea hotararii de efecture a platii pe legea 9/1998.Bineanteles ca nu am primit nici un ban,fapt pentru care am dat in judecata,unde am avut castig de cauza ,hotararea a fost investita cu titlu executoriu,cei de la ANRP au facut contestatie ,aceasta a fost respinsa si din data mai executorul a pus poprire pe conturi. Prin urmare aveti idee ce sanse am de reusita, in conditiile in care de 2 luni avem nr. de ordine 250 dar acesta a ramas neschimbat.Oare chiar nu intra niciun leu in conturile lor?
Discuție MANSARDARE
Va rog sa-mi spuneti si mie cat este valabil un contract de mansardare?Mentionez ca in contract nu este trecuta nici o perioada sau data cand incep lucrarile sau cand se termina,singul termen specificat este de 120 zile de la data obtinerii autorizatiei de constructive.Contractul a fost semnat in luna februarie 2013 si de atunci ne tot amana cu inceperea lucrarilor invocand diferite motive si date.Putem rezilia acel contract pentru a gasi o alta firma, asta in cazul in care autorizatia nu a fost scoasa si deci, acel termen de 120 de zile nu a inceput sa curga?
Răspuns la discuția concediu crestere copil
ok.Multumesc pt raspunsuri. In situatia mea ,fara a se tine cont de nici un criteriu de departajare,cu toate ca exista,am fost pus la dispozitie(preaviz) singurul motiv fiind cel prezentat in postarea anterioara.
cum se procedeaza in situatia in care din doua posturi se desfiinteaza unul si unul dintre angajati se afla in concediu de crestere copil?