avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... MANSARDARE
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

MANSARDARE

Va rog sa-mi spuneti si mie cat este valabil un contract de mansardare?Mentionez ca in contract nu este trecuta nici o perioada sau data cand incep lucrarile sau cand se termina,singul termen specificat este de 120 zile de la data obtinerii autorizatiei de constructive.Contractul a fost semnat in luna februarie 2013 si de atunci ne tot amana cu inceperea lucrarilor invocand diferite motive si date.Putem rezilia acel contract pentru a gasi o alta firma, asta in cazul in care autorizatia nu a fost scoasa si deci, acel termen de 120 de zile nu a inceput sa curga?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 07:41, 20 Iunie 2014
Rezilierea contractului ,legal se poate realiza in limitele clauzelor contractual asumate de partile semnatare
Aveti dreptul sa va interesati la serviciul urbanism din primarie pentru a obtine informatii temeinice
Puteti rezilia contractul si apoi puteti sa stati sa mai reflectati si sa mai intrebati si pe altii ce presupune mansardarea.
Nu de alta, dar soarta iti da niste semnale si poate ca e bine sa va aplecati asupra intelesurilor.....
Corect!
Vedeti ca deja aveti nemultumiri acum inainte de inceperea mansardarii. Dar va fi jale imediat dupa inceperea lucrarilor si multi ani dupa aceea. Va faceti singuri rau daca realizati mansardarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract mansardare ajutor!!! denisa25 denisa25 buna ziua! spune ti mi va rog cum se poate rezilia un contract de mansardare facut in urma cu cca 3 ani..timp in care firma care si a luat asupra sa ... (vezi toată discuția)
Mansardarea blocului stancu marian stancu marian acum 3 ani de zile era euforia mansardarilor aici in constanta, nu am fost de acord la in ceput si totusi am semnat un act numit CONVENTIE DE ASOCIERE prin ... (vezi toată discuția)
Contract mansardare dantim0606 dantim0606 Am primit o propunere de contract pentru mansardare, poate si altcineva sa se uite peste el si sa-mi spuna daca este in regula? Am omis adrese si datele ... (vezi toată discuția)