Buna ziua, am si eu o intrebare: daca inceteaza contractul indiv. de munca al salariatului, inceteaza automat si calitatea de coasigurat a persoanei care se afla in intretinerea lui ? sau exista o procedura de a scoate din evidenta ?
Multumesc anticipat .
Multumesc,....eu am de la contabilitate lista de la D112, dar pe anexa 1.2 nu are avizul finantelor, nici nu stiu daca se trimite online cum primeste avizul respectiv?....oricum multumesc pt. lamurire, o zi buna va doresc
Buna ziua,
Poate cineva sa-mi spune de ce o persoana care este inregistrata ca coasigurata din luna Februarie nu apare pe lista asiguratilor?....am fost la C.A.S. si m-au trimis la finante, deoarece acolo se depune decl. cu coasiguratii, si la finante pur si simplu m-au sictirit ca nu este treaba lor sa ma lamureasca, am listele de la contabilitate, ma gandeam sa le compar cu cele care l-au depus la finante cu gandul ca poate a uitat contabilul sa le treaca, dar mie m-a dat totus o lista pe care era trecuta persoana respectiva, oare exista o modalitate sa aflu care este adevarul?...
Va rog frumos, am nevoie de un model de Contract colectiv de munca in domeniul constructiilor incheiat intre reprezentantul salariatilor si repr. societatii