avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general calitate de coasigurat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

calitate de coasigurat

Buna ziua! O singura intrebare am, la cat timp apare in baza de date un coasigurat dupa depunerea declaratiei 112.
Va multumesc, magda nagy
Cel mai recent răspuns: idgam , utilizator 21:29, 3 Iunie 2013
Buna ziua,
In general cam dupa 30 zile,pana se face si actualizarea la Casa de Sanatate.
Toate bune!
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medicul de famile al copilului este la alta casa de sanatate decat cea a parintilor CristinaCIC CristinaCIC Daca parintii unui copil sunt inregistrati la case de sanatate diferite de casa de sanatate unde este medicul de famile al copilului, cum se completeaza ... (vezi toată discuția)
Care sunt documentele necesare obtinerii calitatii de coasigurat in cazul unei sotii, al carei sot este pensionar? Mardarealexandra Mardarealexandra M-ar interesa ce documente trebuie sa prezinte bunica mea pentru a obtine adeverinta de coasigurat, in cazul in care sotul sau este pensionar (implicit ... (vezi toată discuția)
Cum pot deveni coasigurat Corina271 Corina271 Buna ziua! De curand sotul meu s-a angajat si vreau sa devin coasigurat pentru ca sunt insarcinata si trebuie sa fiu coasigurata pentru a face niste ... (vezi toată discuția)