Cum pot verifica daca are datorii la banci? Se poate suspenda activitatea cu datorii la banci?
Va multumesc!
Va multumesc frumos.
O zi buna!
Buna ziua,
Doresc sa cumpar un srl. A avut activitatea suspendata pana anul trecut. In prezent se depun declaratiile pe 0. Mi s-a prezentat fisa pe platitor de la ANAF.
Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa mai verific inainte de a o cumpara?
Multumesc
Buna ziua,
Puteti sa imi recomandati un avocat bun din Constanta, cu experienta in domeniu?
Va multumesc pentru raspuns.
O zi buna!
Buna ziua,
Este vorba despre prejudiciu fizic.
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema:
Pot sa actionez in judecata o clinica privata la care am nascut acum 6 luni? O asistenta de la acea clinica i-a adus un prejudiciu copilului meu. Mentionez ca pana acum nu am facut plangere penala, fiind ocupata cu recuperarea copilului meu.
Va rog sa imi spuneti daca este tarziu acum sa fac plangere? Am dovezi video si documente medicale.
Astept raspunsul dvoastra,
Va multumesc!
Va multumesc pentru raspunsul prompt si pentru explicatii.
Mai am o intrebare: mama sotului a decedat si urmeaza sa se faca succesiunea. Ar putea sotul sa treaca pe numele copilului nostru bunurile mostenite (copilul e minor) ? Ar fi astfel la adapost de creditorii sotului?
Multumesc anticipat,
O zi buna!
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarele doua probleme:
I)
Am mostenit dupa decesul tatalui meu 3/4 dintr-un apartament si mama 1/4.
Sotul meu are datorii la o banca. Banca poate executa partea mea de mostenire in caz ca sotul meu va deceda (stiu ca e straniu ce intreb, dar doresc sa pun la adapost bunul) ?
Datoriile se mostenesc de catre sotie si copil?
II)
Sotul are o societate cu datorii la bugetul de stat. Statul il poate executa si ca persoana fizica? Deasemenea, statul ma poate executa si pe mine, ca sotie?
Astept raspunsurile dvoastra,
Va multumesc anticipat!
Buna seara,
Am avut pe o societate un autoturism in leasing. Am incheiat leasingul luna aceasta, am luat de la SPIT certificat fiscal pentru vanzarea masinii, am vandut masina catre o persoana fizica si am radiat masina de pe societate.
Pentru a inmatricula masina pe persoana fizica, a trebuit sa fac cerere la ANAF care sa arate ca nu s-a restituit taxa auto . Mentionez ca masina am luat-o in martie 2008, noua, de la reprezentanta.
Societatea are datorii la bugetul de stat.
Intrebarea mea este daca exista posibilitatea ca ANAF sa nu elibereze aceasta hartie necesara pt inmatriculare, deoarece societatea care a vandut masina are datorii la stat? ANAF-ul poate sa puna sechestru pe masina, chiar daca s-a obtinut certificat fiscal si a fost vanduta si apoi radiata de pe societate?
Multumesc!